|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: we wrześniu oddam...
torebka Maybelline
czarna torebka kosmetyczka z wzorem torebka w pepitkę New Look lakierkowa torebka, elegancka delikatny naszyjnik z czarnymi kamykami opaska z kokardą srebrne kolczyki perełki i z różówymi kamykami pierścionek C&A z niebieskimi kamykami 2 pierścionki Camaieu (zielony i niebieski) Edytowane przez loveyouamy Czas edycji: 2011-09-10 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
płyty nie są oryginalne, lecz zakupione w sklepie muzycznym. mają okładki, nalepki na płytach, takie jak oryginały.
Evanescence - Fallen Evanescence - Anywhere but home Vanilla Ninja - Tracess of Sandess Vanilla Ninja - Blue tatoo Rammstein - Reise, Reise The Rasmus - Collection The Rasmus - Dead letters The Rasmus - Away from the sun Mozart Piła Klątwa Edytowane przez loveyouamy Czas edycji: 2011-09-11 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a ja bym chciala pierscionek z niebieskimi cyrkoniami, naszyjnik i kosmetyczke
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- delikatny naszyjnik z czarnymi kamykami - opaska z kokardą - i lakierkowa torebka, elegancka ![]() [/QUOTE] wysłałam pw ze szczegółami. jeśli odpowiada proszę o potwierdzenie, wtedy wykreślę rzeczy niedostępne. Edytowane przez loveyouamy Czas edycji: 2011-09-10 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie tylko wieksze wymianki
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
akcveptuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.