|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Chłopak robił sobie dobrze.
Na samym początku chciałabym prosić o oszczędzenie głupich komentarzy. Kiedyś gdy całowałam się z chłopakiem on w pewnym momencie zaczął sorbic sobie dobrze, znaczy zaczął walić konia ( nie wiem jak to sie nazywa fachowo..) wiem co to znaczy, że sie zaspokajał. ale chciałabym to zrozumieć dlaczego to robił ? wtedy zaczął całować mnie jakoś tak mocniej, namiętniej.. to znaczy że ja go nie podniecałam i musiał sam się zacząc zaspokajać.? proszę o odpowiedz
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chłopak robił sobie dobrze.
.
Edytowane przez Susie_ Czas edycji: 2016-01-22 o 13:32 |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli nie zna innych określeń niż walić konia a on się tak bardzo podniecił od całowania to pewnie początek gimnazjum
|
|
|
|
#5 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
.To, że zaczął tak robić oznacza, że bardzo go podniecasz . W pewnym momencie napięcie stało się zbyt silne i dążył do rozładowania go poprzez onanizm. Onanizm sam w sobie nie jest złym zachowaniem, jednakże jeśli przeszkadza Ci to, że chłopak robi to przy Tobie, możesz się na to nie zgodzić i poprosić, by takie rzeczy robił w samotności. Wszystko zależy od tego, jak się z tym czujesz .Pozdrawiam!
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
gorzej jest gdy się onanizuje zamiast dochodzić w normalnym stosunku.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Tez mi sie tak wydaje, dlatego mysle, ze troche sie niewlasciwie zachowal, takie numery mozna odstawiac w zwiazku z nieco dluzszym stazem i doswiadczeniem, niz calowanie.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Też uwazam, ze to niewłaściwe - chłopak i dziewczyna sie całuja, nagle on sie rzuca do swojego rozporka, wyciąga fujare i zaczyna trzepac nie bacząc na to, co teraz robi, mysli i czuje jego dziewczyna? Prostackie i szczeniackie.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i na pewno bym się nie obraziła. Ale czy on Twój czy nie (w sensie chłopak) jego reakcja dobitnie świadczyła, że na niego działasz i to bardzo.
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie szkoda, że młoda dziewczyna, zamiast jakiś miłych lub przynajmniej medycznych określeń na stymulacje seksualne, zna tylko te wulgarne.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Tak jak dziewczyny wyżej myślę, że raczej podnieciłaś go na tyle mocno, że przestał nad sobą panować.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Elfir przyznam Ci rację...
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

. W pewnym momencie napięcie stało się zbyt silne i dążył do rozładowania go poprzez onanizm. 

i na pewno bym się nie obraziła.