|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() czy umowic sie z nim
hej nigdy nie mialam chlopka a mam 17 lat i teraz napisal do mnie taki jeden i okazalo sie ze on mieszka tak blisko mnie (na tej samej ulicy i to jeszcze na przeciwko co za zbieg) i nie wiem czy sie z nim spotkac, ogolnie to jestem troche niesmila boje sie ze nie bd miala o czym gadac z nim pytalam sie go ile mial dziewczyn napisal ze dwie wiec to troche jest a ja nie mialam nigdy chlopka co bd jak on bedzie chcial mnie pocalowac widze ze on nalega na to spotkanie w koncu i tak pewnie sie jakos stykniemy na ulicy przypadkiem napiszcie jak mam sie zachowac plissss
![]() ![]() Edytowane przez ola3012 Czas edycji: 2011-01-08 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: czy umowic sie z nim
Powinnaś to powiedzieć, niech wie, że nie jesteś "doświadczona" myślę, że zoruzmie i nie będzie na Ciebie napierał. Uważam, że powinnaś się z nim umówić, nic nie tracisz, a możesz dużo zyskać
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Też mam 17 lat i też, że tak powiem "czyste konto"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeśli chłopak przypadł Ci do gustu, to uważam, że powinnaś się z nim spotkać. Jedno spotkanie nic Cię nie kosztuje, a przynajmniej nieco rozjaśni Ci sytuację. Wątpie żeby chłopak już na pierwszym spotkaniu chciał Cię pocałować. Nie zna Cię, więc zapewne tak samo będzie zestresowany. Jeśli po spotkaniu stwierdzisz, że to jedna nie to, to na kolejne już się nie zgodzisz
![]() ![]() Powodzenia!
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Masz 17 lat, a piszesz i myślisz jakbys miała 13.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dosyc podobne wrazenie odebralem ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
No to bd miała problem kurde no bo nie wiem co ma Twoje doświadczenie do głupiego spotkania...
![]() Boże, polski trudny język być ale trochę szacunku mu się należy, bo to nasz ojczysty! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]() Patrzę w moją szklaną kulę i co widzę... ...NIE UMAWIAJ SIĘ! Chłopak jest nałogowym koprofilem, spożywa napoje procentowe pod Biedronką i generalnie nieciekawy typ z niego.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
czemu niby sadzicie ze zachowuje sie jak bym miala 13 lat ze niby z tym calowaniem tak? hee ;p ja wiem ze raczej na 1 randce to nie ale tak na wszelki wypadek chcialam sie spytac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Do tego kolejnym powodem, dla ktorego tak Ci wizazanki i wizazanie ocenili jest "dialog" z tycm chlopakiem. Po pierwsze, po co pytasz go ile mial dziewczyn. To nie ma zadnego znaczenia. Po drugie, jesli juz musisz to wiedziec, to moze warto zapytac osoboscie a nie pisac o tym. A wracajac do problemu to szczerze uwazam, ze go nie ma. Sama sobie go szukasz. Powiedzialas, ze jestes niesmiala i boisz sie, ze nie bedziesz miala o czym z nim rozmawiac. Jedno z drugim nie ma nic wspolnego. Jesli sie nie ma o czym rozmawiasz oznacza to, ze conajmniej jedna z osob nie ma nic ciekawego do powiedzenia i nie jest w zaden sposob interesujaca. Ja uwazam, ze to spotkanie sensu nie ma. Ani razu nie napisalas, ze chlopak Cie interesuje. Piszesz tylko, ze nie wiesz, co zrobisz jak Cie pocaluje. Poza tym widze, ze ulegasz jakiejs smiesznej presji pt. "nie mialam nigdy chlopaka". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie chodzi o calowanie, caly post brzmi dosyc mlodo i wrecz infantylnie.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
mieliscie mi odpowiedzec na pytania,a nie oceniac to jak napisalam , moze troche chaotycznie okej przepraszam poradzcie mi cos ludzie !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
może po prostu się z nim spotkaj? bo nie wiem w czym widzisz problem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tak. Tylko w ten sposób przestaniesz być niedoświadczona.
Jak nie będziesz miała z nim o czym rozmawiać to znaczy, że do siebie nie pasujecie, bo nadajecie na różnych falach. A jak on będzie się pchał z dziobem, to się odsuń i powiedz wprost: "ledwie się znamy, nie za wcześnie na czułości?".
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.