|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakimowicz: Znany reżyser (Zanussi?) proponował mi rolę za seks!
Jakimowicz mówi że się nie zgodził. I że pojechał zamiast niego inny kolega.
Komentatorzy na podstawie opisu Jakimowicza piszą, że może chodzić o film "Cwał" i Krzysztofa Zanussiego. Jako że Zanussi buduje kościół i wspiera sukienkowych zboczeńców wszystko by pasowało. http://www.se.pl/rozrywka/plotki/jar...ks_556158.html Czy propozycja pracy za seks to molestowanie? Czy to coś złego? Zwykle brzydcy mają trudniej przez swój wygląd. Czy nie uważacie, że niechciane zainteresowanie seksualne to uciążliwość przystojnych mężczyzn i pięknych kobiet która wprowadza trochę sprawiedliwości między brzydkimi a ładnymi? Film "Cwał" powstał w 1995 roku. Jarosław Jakimowicz był wtedy jeszcze młody i piękny: ![]() Edytowane przez Poledwiczka Czas edycji: 2015-03-13 o 15:18 Powód: dodanie zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jakimowicz: Znany reżyser (Zanussi?) proponował mi rolę za seks!
Kolejna durna afera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Sprawa troszkę szkodzi sukienkowym zboczeńcom. (ale choćby nie wiem co nic się nie zmieni bo ludzkość z natury jest i będzie w przytłaczającej większości bezrozumna i "grzeszna" czyli zwyczajnie będzie. i większość w tej zwyczajności ma się zwyczajnie, ok. wyolbrzymianie jak jest potwornie to psychopatia itd)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo wiarygodne źródło informacji wybrałaś (łeś?).
![]() Nie wiem kim są "sukienkowi zboczeńcy" i jak to miałoby im szkodzić. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Jakimowicz ostatnio wypadł z obiegu i już zrobił wiele głupich rzeczy by powrócić ![]() "sukienkowych zboczeńców" nawet komentować nie chcę, określenie poniżej poziomu. ![]() Radzę dać sobie spokój z czytaniem pudelków, superxspressu i temu podobnych Edytowane przez kalina121 Czas edycji: 2015-03-15 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
wasza koleżanka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Marszałkini II RP
|
Jakimowicz - ależ on mi się podobał w "Młodych wilkach"
![]() Obecnie to zapomniana gwiazdka i pewnie teraz nagle mu się przypomniało, że miał taką propozycję po to, aby o sobie przypomnieć. Po facecie, który kręcił z Jolą Rutowicz można spodziewać się wszystkiego. Ważne, żeby wreszcie o nim mówiono/pisano i znalazła się jakaś fajna rólka albo chociaż propozycja udział w produkcjach na poziomie "Celebrity splash". Edytowane przez Niebieskooka arystokratka Czas edycji: 2015-03-15 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.