|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
HERMES perfumy
nieaktualne
szukam perfum Hermes’a m.in. Hermes Un Jardin Mediterranée Hermes Un Jardin Sur Le Nil Hermes Eau Claire des Merveilles i inne (przyjmę nawet mniejsze pojemności w tym odlewki)
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2011-03-17 o 13:05 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: HERMES perfumy
o to ja sie podłączę
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Hej, mam nilowy w małym flakoniku 15ml, z atomizerem, ubytek to moze 1ml.
Chetnie bym zgarnela envy, ale to zdecydowanie za duzo Moze mogłabym Ci zaproponować jeszcze jakies odlewki, niestety z Twojej wish nic juz nie mam, ale moge poszukac innych zapachów
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
podłączasz się do szukania czy chcesz mi coś oddać?
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- a co ciachałabyś w zamian? ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() a czy podoba Ci się u mnie coś jeszcze? może udałoby się zrobić ewentualnie większą wymianę
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Z Chaneli mogłabym zrobić odlewkę Allure edp. i No 5. bo tylko takie mam. Moge odlać po 5 ml,
poza tym na przyklad odlewki: Eternity Eternity Moment Prada Amber So Elixir L'imperatrice Messe de Minuit gotowa 10ml Si Lolita ok9ml Ange ou demon Tendre ok 5ml Angel różany ok 8ml J'adore ok. 8ml Angel klasyczny ok 6ml Encre noir ok 6ml Miss Dior Cherrie edp. ok 6ml Od Ciebie mogłabym przygarnąć baze Sephora, ale nie mam jakiegoś szczegolnego parcia ![]() Twój podklad Kanebo ma swietne recenzje w kwc, ale nie jestem pewna odcienia, jestes w stanie go porównać do czegoś z burżuja, revlona, ck? Edytowane przez Mimi87 Czas edycji: 2011-03-12 o 21:51 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
A byłabys w stanie dobrać coś jeszcze, tak żebym mogla zgarnąć i envy i kanebo
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
odp
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Mam ok 30/125ml Automne VC&A , 15/30 crystal noir, chociaz nie jestem pewna czy CN chce oddawac za podkład, który może mi nie pasować (a niestety sprawdzic nie mam obecnie jak).
A rozumiem, że wymianka flakonik 15ml nilowego, i odlewki Angela klasyka, roznego i MdM za envy Ci pasuje? |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Tak, wszystko ma atomizer
na zdieciu to, co dostaniesz
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Stan jest dokładnie taki jak na fotce, bo zrobiłam ją przed chwilą
![]() atomki maja 10ml, z tym, ze one roznie wypadają, i tak na przykład wygląda, że anioła różanego jest tyle samo co MdM, a tak naprawde to w Messe brakuje jednego psika, a aniołem sie dwa razy konkretnie spryskałam. przyznam szczerze, ze oceniłam to troche na oko
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Moze mogłabym Ci zaproponować jeszcze jakies odlewki, niestety z Twojej wish nic juz nie mam, ale moge poszukac innych zapachów