|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Odjazdy - 26 luty, katowice
Cześć dziewczyny! ; )
Wybieracie się? Miejsca stojące, czy siedzące? Podobają Wam sie wszystkie zespoły, które będą na festiwalu? Co myślicie o powrocie Odjazdów do Katowic? ; ) Ja się wybieram na miejsca stojące oczywiście ; ) To już tak się przyjęło, że po koncertach mam odbite barierki i wspomnienia, które wszystko wynagradzają. Co do zespołów - najbardziej cieszą mnie SNL, Coma i Myslovitz, co do Happysadu i Much - nie robi mi to różnicy za dużej, za to na nerwach gra mi CF98... Bardzo się cieszę, że po tak długim czasie nieobecności Odjazdy znów wróciły! Szkoda, że nie zachowały swojej idei mieszania rockowej sceny polskiej z zagraniczną...
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odjazdy - 26 luty, katowice
wybiore sie o ile bede miala pieniadze i moja kolezanka tez. nie lube chadzac sama na koncerty
![]() chetnie zobacze Myslovitz, Come i Muchy, chociaz z tego co slyszalam beda grac (Muchy) w Kato Barze ![]() miejsca oczywiscie stojace, pogo i te sprawy! ![]() a co do oferty tegorocznej... nie powala zbytnio. ok, slawne zespoly, w miare ok ale jakos sie tak kupy nie trzymaja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odjazdy - 26 luty, katowice
jakby nie bylo sa na chwile obecna najbardziej znanymi rockowymi zespolami tego troche mlodszego pokolenia ; ) ale chodzilo mi o mieszanke - kiedys z okazji Odjazdow wysapil np. Rammstein, teraz nie ma zadnej gwiazdy wieczoru - zagranicznej rzecz jasna...
+ nie wiem jak z biletami, bo szly jak cieple buleczki ; ) ja ide z grupka przyjaciol, wiec pewnei bedzie zacnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.