|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jaką biżuterię wybrac do tej sukni?
Witam,
Zastanawiam sie jaka biżuteria byłaby najlepsza do mojej sukni. Wygada ona tak jak na zdjeciu z tym, ze jest koloru ecru i bedzie miała doszyte jedna ramiaczką, a na nim kwiatki. Góra jest zdobiona krysztalkami Swarovskiego, więc myslalam, żeby zrezygnowac z naszyjnika, tylko kolczyki i bransoletka. Czy myslicie, że takie cos by pasowało (chodzi mi jedynie o kolczyki i bransoletkę)? Oczywiście biżuteria będzie miała jeden rodzaj kryształków. Nie wiem tylko który czy powinny byc przezroczyste czy AB czyli wpadajace w kolor żółto-niebieski (tak jak na zdj. z kompletem). Dziekuję za każdą pomoc. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaką biżuterię wybrac do tej sukni?
na wysokości prawego nadgarstka ręki dużo się na sukni dzieje (marszczenia), więc ewentualnie na lewej jakaś subtelna bransoletka z przeźroczystymi kryształkami w srebrze.
Zawieszka też w postaci raczej jakieś kryształowej łezki lub serduszka na łańcuszku a nie naszyjnik. Do tego podobne kolczyki i coś ozdobniejszego (diadem?) na głowę.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
To może takie coś byloby subtelniejsze? Tez własnie nie byłam pewna czy naszyjnik pasowalby tak bogato zdobionej sukni. Jeżeli chodzi o wlosy to diademu napewno nie planuje, prawdopodobnie jakis kwiatek, wiec nic na głowie nie będzie mi sie blyszczec. A co myslicie o srebrze do ecru takiego jaśniejszego? Jakos nie wyobrazam siebie w zlocie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli będziesz miała ramiączko a na nim jakieś kwiaty, to moim zdaniem powinnaś zrezygnować z naszyjnika itp. rzeczy na szyi, samo ramiączko będzie ozdobną, a suknia i tak jest bogata sama w sobie, kolczyki w zupełności wystarczą.
Jeśli suknia jest ecru to biżuteria może być w innym odcieniu, ale najlepiej jakby pasowała do kryształków na sukni. Diadem we włosach może być ale też nie musi, suknia jest tak piękna, że nie trzeba przesadzać z nadmiarem biżuterii, żeby nie zepsuć jej uroku.
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam nie widzę problemu z ozdobioną kryształami suknia a dodatkami nieco bogatszymi.Po wielu sesjach i stylizacjach zdecydowanie polecam do gorsetowych sukienek-nawet z jednym ramiączkiem gronkowe kolczyki i to nie tylko z racji że się nimi że tak powiem specjalizuję
![]() i do sukni ecru tez polecam biel bo nie wiem skąd sie powszechnie utarło ze jak suknia ecru to bizuteria ecru
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Javarem, przegladnelam twoje dzieła tak na szybko i rzeczywiście sa bardziej na bogato, ale musze powiedziec, ze sa po prostu piekne. U mnie koncepcja bizuterii zmiania sie z dnia na dzień i jak tydzień temu zaczełam sie rozgladac za nia tak juz z piec razy zmianiłam mojego faworyta. Teraz np coraz bardziej sklaniam sie do tego kompletu, myślę ze bedzie bardzo pieknie lsnił. Który waszym zdaniem z tych 3 kompletow bylby najodpowiedniejszy???
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.