|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
dieta w celu oczyszczenia organizmu
Cześć,
od 4 lat miałam problemy z cerą i nic mi nie pomagało. Od pół roku stosuję Izotek- tabletki doustne, na których ulotce jest napisane, żeby każde stosowanie ziół konsultować z lekarzem. Mam nieprzyjemny zapach z ust, biały nalot na języku, laryngolog mi nie pomógł - wymaz i rtg nosa i zatok w porządku choć cały rok mam katar, który spływa tylną ścianką gardła. Jestem szczupła, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to zmiana diety. Jem wszystko .Czy możecie mi powiedzieć czy oczyszczenie organizmu z toksyn w moim przypadku będzie bezpieczne? Czy nie wyjdą mi jakieś wypryski na twarzy? Kiedyś jak piłam bratka, to wydawało mi się, że trądzik się nasilał. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dieta w celu oczyszczenia organizmu
Obawiam się, że tu najlepiej Ci doradzi dermatolog lub dietetyk. Można oczyszczać organizm np. pijąc duże ilości zielonej herbaty, ale jak zauważyłaś u siebie jakieś dziwne objawy jak biały nalot na języku to lepiej nie rób nic na własną rękę.
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: dieta w celu oczyszczenia organizmu
najlepszy lek na tradzi to acnenormin czytane przez k jest dosyc drogi ale skuteczny na1000% mija siostra go stosowala a miala juz bardzo zaawansowany tradzik polecam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

.