|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prośba do dobrej wróżki
Cześć
![]() Od jakiegoś czasu przeglądam dział Metamorfoz i jestem pod wrażeniem zmian, jakie zaproponowałyście dziewczynom. Przyznam szczerze, że bycie Kopciuszkiem nieco mi już zbrzydło i ja też chciałabym zostać księżniczką ![]() Najbardziej byłabym Wam wdzięczna za wszelkie rady dotyczące włosów i sposobu ubierania się (szczególnie to drugie mi doskwiera, bo kompletnie nie potrafię dobrać ciuchów, co oczywiście kończy się imidżem jak ten na zdjęciach - mam go już serdecznie dosyć, bo ubieram się tak pewnie ze trzydzieści lat ![]() Makijażu na co dzień prawie nie używam (maskara i korektor na okazjonalne wypadki), bo odkąd wyleczyłam trądzik pomniejsze zaczerwienienia i niewielkie doskonałości olewam równo i dobrze się czuję w wersji minimalistycznej. Jeśli jednak macie propozycje czegoś na specjalne okazje, walcie śmiało ![]() Jeśli pominęłam jakieś istotne informacje, które by Wam się przydały, dajcie znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prośba do dobrej wróżki
Po 1- rurki. Masz ladne nogi i mozna je podkreslic. Co do gory- mozesz nosic co chcesz z rurkami wszystko pasuje
![]() Wlosy- ja bym zrobila przedzialek na bok!
![]() |
#3 |
Moderator
|
Niewiem jakie masz wlosy...nic nie pisalas czy sa proste,dlugie krecone ...
Jak cie zobaczylam to odrazu pomyslalam o blondzie,mysle ze jak najbradziej bedzie wspolgrala z Twoja karnacja. ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
xTync: Podobają mi się rurki, ale czy nie będzie w nich bardzo wyraźnie widać dysproporcji (na zdjęciu nie widać, ale mam mega chude łydki, a przynajmniej tak mi się wydaje jak patrzę z góry
![]() kaska222: WOW! Nigdy, przenigdy nie pomyślałabym, że blond może być dla mnie, a na Twojej wizualizacji to jak strzał w dziesiątkę. Zawsze rękami i nogami broniłam się przed tym kolorem, bo zdawało mi się, że będę w nim wyglądać trochę głupio (mój naturalny kolor to popielaty brąz, taka standardowa polska "myszka") - a przelazłam już chyba całe spektrum kolorów, od czerni do czerwieni ![]() Fryzura też mi się bardzo podoba, ale tu masz rację - nie napisałam jakie mam włosy. Same z siebie mi się kręcą. Nie za mocno, ale jak użyję pianki to mam takie jak na focie niżej - obawiam się że w moim przypadku fryzurka, którą zaproponowałaś będzie wymagała ciągłego prostowania, a tego chciałabym uniknąć ze względu na fakt, że staram się jakoś zreanimować ostatnio mocno zniszczone i na potęgę wypadające kłaki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Nie musisz prostowac
![]() Jak bede miala wiecej czasu to poprobuje przerobic w innych kolorach. Narazie powinnas wlosy regenerowac. Zapraszam na forum ![]() Dla Zakręconych Pielęgnacja włosów Edit;na szybko zrobialm w kreconych. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-06-27 o 16:48 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
O ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
W blondzie wyglądałabyś fanatastycznie! świetna porada! rzeczywiście wg mnie to strzał w dziesiątkę
![]() Podreśl też brwi cieniem, masz ładny ich kształt, rzęsy podkreć i mozno wytuszuj pogrubiającym czarnym tuszem, masz śliczny kolor ust - będą Ci pasuwały błyszczyki bezbarwne jak i w odcieniach różu zbliżonych do Twojego naturalnego koloru ust wg mnie, na jakieś wyjścia też mocno malinowa szminka ![]() Co do ubioru to świetnie wyglądałabyś w zestawach rurki + top + dopasowana krótka marynarka + buty na wysokim obcasie ew. balerinki oraz w sukienkach z paskiem ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mi się w blondzie zupełnie nie podobasz. Widziałabym cię w ciemnym brązie, długość do ramion, z grzywką na bok (coś jak na zdjęciu). Skoro się nie malujesz to powinnaś sobie zrobić hennę brwi i rzęs. Polecam korektor pod oczy, żeby zakryć zaczerwienienia i jakiś delikatny błyszczyk.
Jeśli chodzi o ubrania to postaw na prostotę: ciemne dżinsy o klasycznym kroju, do tego koszulki bez nadruków, bluzki, marynarki. Ps. bardzo przypominasz mi dziewczynę z okładki książki "biała jak mleko czerwona jak krew" ![]() Doczytałam że ci się włosy kręcą. Więc załączam wersje fryzury z kręconymi włosami ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-06-29 o 14:08 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Bardzo Wam dziękuję za rady
![]() ![]() Mam też trochę problem z włosami, bo zaraz po umyciu mają super objętość, a dwie godziny potem leżą jak na wszystkich fotach z tego wątku. Czytam sobie wątek o pielęgnacji, ale pewnie bez dobrego cięcia się nie obejdzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Niestety lepiej będzie jak zejdziesz z tego rudego koloru.
W ogóle nie farbuj się na ciepłe kolory, nie wybieraj farb z czerwonym pigmentem, rdzawym nie rób też czarnych ani ciemnobrązowych bo Cię przytłoczą. Masz ledwo widoczne brwi i bardzo jasne oczy. Jesteś chłodnym typem urody najlepiej będzie Ci w chłodnych odcieniach blondu i brązu (jasnego). lekko ozłocone ale jasne włosy też mogą wyglądać ciekawie, byle nie żółte. na pewno wprowadź trochę żywszych kolorów do garderoby.. co do makijażu to nie maluj się ostro. delikatny roztarty makijaż (kreska) na górnej powiece to najlepsza opcja. raczej nie maluj dolnej powieki ze względu na kształt oka. delikatne podkreślenie brwi to też dobra opcja. podaję przykłady: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Od kaska222 dostałaś najcenniejsze rady
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.