|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Praktyki w Onet.pl
Hej
![]() Test będzie trwał godzinę. Jak myślicie czego mogę się spodziewać? Napisać jakiś tekst czy takie ogólne pytania sprawdzające moją wiedzę przydatną w tym dziale? Był może ktoś z Was na takim teście? Bardzo proszę o pomoc, jeżeli ktoś coś wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Praktyki w Onet.pl
Faktycznie może być jakiś quiz dotyczący wiadomości , szczególnie , że na onecie są takie zamieszczane . Tylko one są dosyć krótkie , a żeby tak przez godzinę to nie mam pojęcie co oni tam mogą wymyśleć . Może dowiedz się coś jeszcze o historii onet tak na wszelki wypadek . Powodzenia i napisz jaki Ci poszło
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
koniecznie napisz jka Ci poszlo, z ciekawosci chcialabym wiedziec
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Było całkiem w porządku
![]() Dostaliśmy testy podzielone na działy- wiadomości, sport, tv, styl życia, muzyka, społeczność i 1h na rozwiązanie. Mogliśmy wybrać jakie działy chcemy. Mnie przede wszystkim interesuje dział wiadomości i na nim sie najbardziej skupiłam. Przykładowe pytania': nazwiska polityków- trzeba było wpisać ich imiona, napisać co oznaczaja podane skróty, wymień prezydentów Rosji, Iranu, Wenezueli, tekst z lukami, który polityk zasłynął z powiedzonek np. Naciski, naciski, a przecieki! ![]() ![]() Ogólnie było bardzo sympatycznie, zero stresu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.