|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kilka moich ciuszków na wymianę :) Rozmiary S/M ZAPRASZAM!
1. Top na ramiączkach - różowy - oryginalny Versace. Rozmiar z metki to "M". Przyjemny w dotyku materiał, dosyć cienki, ale nie prześwitujący. Dla własnej wygody zawiązałam na plecach gumkę, którą w każdej chwili można zdjąć. Na prawym ramiączku metalowy ozdobnik ze znakiem Versace - głową Meduzy. Bardzo fajnie się nosi!
![]() 2. Bluzeczka z krótkimi rękawkami, w odcieniach brązu oraz zieleni. Rękawki sięgają do łokcia, zakończone szeroką falbaną. Bardzo romantyczna! ![]() 3. Top na wiązanych ramiączkach, kremowy kolor. Na środku aplikacja z chińskim smokiem, w chmurki. Rozmiar M. 4. Koszulka marki House, musztardowa. Aplikacja z aniołkami, wyszyty zieloną nicią napis "Here come the new casual". Rozmiar z metki "S 164-176/86", ale na "M" również bez problemu wejdzie ![]()
![]() Edytowane przez Luth Czas edycji: 2011-11-28 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilka moich ciuszków na wymianę :) Rozmiary S/M ZAPRASZAM!
5. Bordowa koszulka z rękawami 3/4, ściętymi - patrz zdjęcia. Aplikacja wiernie naśladuje delikatną czarną siateczkę z haftowanymi różyczkami. Krawędzie obszyte czarną nitką; falowane. Rozmiar "M"
6. Koszulka z krótkimi rękawami. Jak przystało na brazylijski fason - górują kolory zielony oraz żółty. Zapinane na suwak. Aplikacja z napisem "Brasil" + herb. Rozmiar "M" 7. Świetna koszulka utzymana w klimacie japan/chinese style. Ze stójką, zapinana na 3 guziczki w tradycyjny chiński sposób. Bardzo ładnie podkreśla biust ![]()
![]() Edytowane przez Luth Czas edycji: 2011-11-28 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ORAZ UWAGA!!!!! GRATKA DLA FANEK ZESPOŁÓW NIGHTWISH ORAZ LINKIN PARK!!!!
1. Czarna koszulka z aplikacją przedstawiającą posąg anioła z okładki jednej z płyt zespołu Nightwish - "ONCE"!! + maleńki znaczek pod karkiem. Rozmiar z metki "L", ale dla "M"-ki również będzie odpowiednia! 100% bawełna 2. Kolejna czarna koszulka z białymi wykończeniami z logo zespołu Nightwish. Rozmiar z metki "M", 100% bawełna 3. Koszulka z logo zespołu Linkin Park. Cała czarna + biała aplikacja. Rozmiar "M", 100% bawełna Póki co tylko tyle. Z czasem będę wrzucać kolejne ciuchy, biżu lub kosmetyki - bo tego też chcę się pozbyć ;/
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
wymienię tylko na inna sukienkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
nic, malo rzeczy masz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.