|
Notka |
|
Moja mama jest NAJ Maj to miesiąc miłości, budzącego się życia i miesiąc naszych kochanych mam. W związku z tym przygotowaliśmy dla Was razem z marką Rossmann kolejne zadanie konkursowe, w którym prosimy Was o wątki poświęcone Waszym Drogim Mamom. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nie ma jak u mamy...Witajcie ![]() Kończy się już ten szczególny dzień i jakoś tak postanowiłam założyć wątek dla mamy ![]() Dlaczego taki tytuł? Bo od razu jak zobaczyłam wiadomość o konkursie przypomniała mi się piosenka, którą śpiewałam na konkursie jeszcze w podstawówce. Teraz widzę ile w niej prawdy. Najpierw z radością odlatuje się z rodzinnego domu a potem dostrzega się uroki dzieciństwa i sielanki przy rodzicach... Ona jedna dostrzegała w durnym świecie tym jakiś ład własną piersią dokarmiała oczy mlekiem zalewała Wychowała jak umiała a gdy wyjrzał już człek na świat wziął swój los w ręce swe i nie w głowie mu było że Ref : Nie ma jak u mamy ciepły piec cichy kąt Nie ma jak u mamy kto nie wierzy robi błąd Nie ma jak u mamy cichy kąt ciepły piec Nie ma jak u mamy kto nie wierzy jego rzecz
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-05-27 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ma jak u mamy...
I jeszcze żeby zdążyć w terminie:
![]() Dla Ciebie Mamo... Czasem jest jak jest ale JESTEŚ ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Moja Mama...
Ma rzadko spotykane imię ![]() Jest młoda, ładna i absolutnie nie wygląda na swój wiek. Wszyscy nowi ludzie, którzy ją poznają dziwią się bardzo, że ma dorosłe dzieci. Chciałabym odziedziczyć po niej te geny ![]() Moja mama prawie w ogóle się nie maluje. Może trudno uwierzyć ale nawet nie ma tuszu do rzęs. ![]() Od kilku miesięcy mam też drugą mamę ![]() Wiem, że najczęściej na teściowe się narzeka, ale moja jest zaprzeczeniem wszystkich złych teściowych ![]() młodo urodziła mojego męża i może dzięki temu, że różnica wieku nie jest duża ma z nami taki fajny kontakt ![]()
#4 |
Rozeznanie
|
Fajnie piszesz i to prawda że teściowa to też mama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Bardzo ładnie piszesz o Mamię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
MDB Dla jednych tak dla innych niestety nie
![]() ![]() Sorymina dziękuję ![]() Mamo pamiętasz...
jak opiekowałaś się mną gdy byłam chora... jak nie spałaś po nocach gdy jako dziecko miałam operację... gdy przestraszona byłaś ze mna w szpitalu gdy wpadłam pod rower... ![]() Czasem nie mogłyśmy się porozumieć ale to chyba dlatego, że jesteśmy tak bardzo do siebie podobne... Wiem, że zawsze chciałaś dla mnie dobrze. I nawet Twoja krytyka była po to, by sprawić żeby było lepiej... DZIĘKUJĘ ![]()
#8 |
Kokon pro
|
ladnie napisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.