|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy zestaw kosmetyków Marionnaud-krem i płyn miceralny. Zapakowany jak na prezent.Witam serdecznie
Mam na wymianę zestaw kosmetyków Marionnaud: -płyn miceralny -krem na pierwsze oznaki starzenia Nowe, oryginalnie zapakowanie, zafoliowane. Idealne na prezent! Pełnowymiarowe produkty. Wartość zestawu w perfumerii w cenie regularnej: 265 zł. Niestety nie mogę ich używać ![]() NIEAKTUALNE, ZESTAW LECI DO Gothic_Daisy Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2011-05-20 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy zestaw kosmetyków Marionnaud-krem i płyn miceralny. Zapakowany jak na prez
zapraszam do moich wątków
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy zestaw kosmetyków Marionnaud-krem i płyn miceralny. Zapakowany jak na prez
Dziewczyny odpisałam w Waszych wątkach
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
np kasetka lancome oraz inne? hmmm?
Za oba produkty. Odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może kolorówka diora?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post26812737 ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- No na pewno mogłabym Ci oddać którąś paletkę, tylko czy Tobie by to pasowało? Z tego wątku mam też te korektory, więc np paletka + korektory. Ewentualnie jak Ci się podobają obie, to masz może coś jeszcze do oddania? ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Myślę, że mogłabym oddać Night Butterfly i korektory, z tym że możesz mi napisać jaka jest data ważności zestawu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.