|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Zachowanie faceta po rance ...
Umówiłam się ze świetnym facetem . Po randce napisałam mu sms , że świetnie się bawiłam , On napisał , że również i , że jest pod wrażeniem mojej osoby . Za jakiś czas napisałam do niego na fb co słychać , odpisał , że praca/studia , ale nie ma prawa narzekać . No i cisza
![]() Na tej randce mówiliśmy o różnych rzeczach , które mamy zamiar zrobić razem , czyli jakby była mowa o kolejnych spotkaniach . 'Przypadkiem' każde z Nas wielokrotnie starało się dotkąć drugiego,była chemia Dziwię się,że się nie zniechęcał,a może jak teraz się z nim spotkałam , to już stracił zainteresowanie ? ![]() Czy teraz ja powinnam go gdzieś zaprosić ? Zaczynam się zastanawiać czy gdybym nie odezwała się do niego po spotkaniu,to sam by napisał , że było miło Liczyłam na to,ale stwierdziłam,że co mi szkodzi.On zapraszał-Ja dziękuję ![]() bardzo mi zależy na tej znajomości Nie rozumiem facetów . Czuję się jak nastolatka |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zachowanie faceta po rance ...
Cytat:
Jestem zdania, że jak facet miał już inicjatywę (non stop przez 2 mc virtualna?) + teraz spotkanie + większość macie obgadane = wypadałoby samej go zaprosić chociaż na durną kawę Myślę, że on najzwyczajniej w świecie nie zauważył znaków od Ciebie.... że podoba się Tobie. Korona z głowy nie spadnie. Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2012-03-23 o 19:03 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Powalcz troszke o ta znajomosc nie zaszkodzi
facet pokazal sie ze swojej strony wiec teraz Ty go zapros na kawke i spacer
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz kobieto , a nie bawisz się w duperele żeby on pierwszy napisał.
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Zaproś go gdzieś albo napisz "może wyskoczymy w sobotę do kina?"/na kawę/na piwo.. .
Albo się spotkacie. Albo nie ![]() Nie będziesz potem miała wyrzutów sumienia, że mogłaś coś zrobić a nie zrobiłaś. ![]() A to żadne narzucanie się itp. Ot, zwykłe zachowanie -teraz Twoja kolej. |
|
|
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To taki typ faceta , który lubi kobiety ciężkie do rozgryzienia',nie łatwo dostępne' . Taka jestem z natury , ale przecież nie będę udawać , że mnie nie interesuje .
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
A moim zdaniem gdybyś mu naprawdę przypadła do gustu to by napisał cos więcej, albo zagadał znów..Miałam kiedyś bardzo podobną sytuację...i wiesz, też na spotkaniu było świetnie, też chemia, przypadkowe dotkniecia i mowa o tym co będziemy robić następnym razem. I też napisałam po spotkaniu, że dziękuję za mile spędzony czas. On cos odpisał i już się nie odezwał . A i ja sobie odpuściłam. A czemu? Bo uznałam, że jakby był pod wrażeniem mojej osoby to napisałby chociaz na fb głupie:co słychać? A nie zapadał się pod ziemię. Przeciez to logiczne, że jak na kimś nam zależy to chcemy mieć z nim kontakt. I nie chodzi tu o żadną inicjatywę, ze to Ty teraz powinnaś zaprosić. Bo może i powinnaś. Ale on powinien utrzymac kontakt, jeśliby mu zależało. Proste i logiczne jak budowa cepa. Zwłaszcza, że Ty napisałaś do niego po spotkaniu, a i wątpię, by przeoczył fakt, że Ci się spodobał, jeśli ta chemia była widoczna. Ale może z jego strony wcale jej nie było, często potrafimy nadinterpretować niektóre fakty...U mnie też było to wszystko co u Ciebie, uwierz...i skończyło się jak się skończyło.
Dodam, ze chłoptaś okazał się świetnie doswiadczonym bajerantem i dwa tygodnie pozniej widziałam go w tym samym parku co z nim byłam z jakąs panną. Nie widział mnie na szczęscie
|
|
#9 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie fajna historia może faktycznie powinnam sobie odpuścić może za dużo sobie wyobrażałam po tym spotkaniu a szkoda ... bo facet naprawdę mnie zainteresował |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem warto spróbować i potem nie żałować, że się nie udało. Może znajomość pociągnie się dalej, a jak nie to trudno, zawsze będziesz miała świadomość że już nic więcej nie mogłaś zrobić.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwierz, wiem co mówię...pomyśl na trzezwo o całej sytuacji i nie wkręcaj się za bardzo. Dziewczyny często mają tendencję do szybkiego zauraczania się(czy jak to się mówi), a potem tylko płacz najlepiej zajmij się czymś i nie myśl. Jak długo już się nie odzywa? Możesz w sumie napisać do niego jak dziewczyny radzą, bo nic nie tracisz, a będziesz mieć pewność, bo to niekoniecznie taki typ chłopaka o którym ja pisałam możliwe, że on nie chce się narzucać. Dodam, że ja znałam tego swojego delikwenta dość krótko, Wy znacie się już 2 miesiące, więc śmiało cos do niego napisz. Lepiej mieć pewność, niż się zadręczać. Ale trzymam kciuki mimo wszystko, może się okaże jednak, ze to fajny facet Pozdrawiam i powodzenia!!!
|
|
|
#12 | |||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
|||
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze, co się może stać: facet Cię oleje, nie odezwie się lub powie, ze nie jest zainteresowany. To w żaden sposób nie określa CIEBIE jako nachalnej czy mało wartościowej.
przynajmniej nie bedziesz czekać, marzyć, dasz sobie spokój. To efekt Zeigarnik jest - dużo łatwiej zapominamy o sprawach domkniętych, dokończonych. ale oprócz tego czarnego scenariusza, masz jeszcze dużo bardziej optymistyczny . Próbuj. Napisz, poważnie.
|
|
|
#14 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
Rozmawialiśmy o tym,że nauczy mnie grać w bilard , to może zapytam co z tym bilardem
Dochodzę do wniosku,że mam problem z tym,żeby pierwsza odzywać się do faceta,im bardziej mi zależy,tym rzadziej będę się odzywać . Nie umiem się tego wyzbyć ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Przed spotkaniem pisaliśmy ze sobą codziennie . Codziennie to on zaczynał rozmowę , więc raczej nie odzywa się dlatego , że nie chce się narzucać może stracił zainteresowanie po prostu .
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
olał mnie z dnia na dzien po spotkaniu a po kilku latach sie dowiedzialam ze nie chcial mnie zranic, bo był przedemna w dlugim zwiazku i bał sie kolejnego. moze tez trafilas na jakiegos niedojrzałego frajera.
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze facet czeka na sygnał ? ja bym zapytała o ten bilard, dowiesz sie, na czym stoisz. Teraz rozkminiasz, zastanawiasz się, a tak, bedzie Ci łatwiej go olać. też miałabym duży problem z odezwaniem się, ale wydaje mi się, że nie wytrzymalabym i chciałabym, żeby sytuacja wyklarowała się w którąś ze stron. nie traktuj tego jako upokorzenia, po prostu spróbuj. Szybko zapomnisz w razie czego. Wszystko zależy od Twojego podejścia...
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz jeszcze raz (ale ostatni!) spróbować do niego napisać, ale ja nie liczyłabym na zbyt wiele. Znam takie sytuacje i jakby facetowi zależało, to by się odezwał i chciał spotkać, a tak, to czarno to widzę.
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Cóż, zawsze można zapytać wprost, czy ktoś chce z nami jeszcze utrzymywać kontakt
||
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc wg mnie bardziej prawdopodobne jest to, ze on tej chemii nie czuje i tyle.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
też tak uważam. Myślę wręcz, że to najlepsze rozwiązanie.
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
ja też myśle, że warto wprost zapytać czy chce z Tobą dalej utrzymywać kontakt czy nie.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
z doświadczenia wiem, że zaangażowany w znajomość facet nie czeka na sygnał od dziewczyny, tylko sam działa.
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
Naprawdę ciężko było mi się przemóc , ale napisałam do Niego przed chwilą co z tą nauką gry w bilarda ...
Może macie racje ? tzn część z Was,bo widzę nie każdy radził mi napisać Przynajmniej nie będę żałować , siedzieć i się zadręczać pytaniami . Jeśli będzie mnie zbywał brakiem czasu,natłokiem pracy,to dam sobie spokój...
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ooo widzę, że się odezwałaś - w takim razie kciuki, aby było po Twojej myśli
Edytowane przez 201607211724 Czas edycji: 2012-03-23 o 20:45 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym takie odsunięcie potraktowała jak brak dalszego zainteresowania niestety. Jeśli facet jest zainteresowany to nie siedzi cicho jak ta sierota, szuka kontaktu takiego czy innego, obecnie tych środków kontaktu do wyboru do koloru, tylko korzystać..o ile się chce oczywiście
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-03-23 o 20:58 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Jak wyżej. Spróbuj, ale nie nastawiaj się na zbyt wiele. Możesz rzucić konkretną propozycją - że np. co powie na bilard w przyszły weekend (dzień dowolny - piątek, sobota) lub zagadać ogólnie. Jeżeli to oleje, nie podłapie tematu, to cóż...
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
chciałam jeszcze dodać, że jest jakiś cień szansy, że to taki typ, któremu na początku trudno po męsku zawalczyć o kobietę - jakaś niepewność siebie czy coś. mój ex zapytał mnie kiedyś, czemu, skoro wiedziałam, że mu się podobam, nie pomogłam mu (nie aranżowałam spotkań, nie dzwoniłam etc.). Odpowiedziałam mu tak: nie chciałam być z facetem, który nie ma na tyle odwagi/determinacji by zdobyć kobietę swoich marzeń. aż mu się głupio zrobiło i przyznał mi rację.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

Dziwię się,że się nie zniechęcał,a może jak teraz się z nim spotkałam , to już stracił zainteresowanie ? 
bardzo mi zależy na tej znajomości

Myślę, że on najzwyczajniej w świecie nie zauważył znaków od Ciebie.... że podoba się Tobie. 

nie fajna historia
Pozdrawiam i powodzenia!!!