|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Guam na skórę po odchudzaniu
Witajcie! Potzrebuje Waszej porady, moja skóra po schudnięciu 40 kg jest pomarszczona na brzuszku, wewnętrznej stronie ud i ramion i piersiach. Nie stać mnie na operację która kosztowałaby spokojnie ponad 10.000. Wiem, że nie mam szans na to aby skóra się wchłoneła (wiek: 30 latek
![]() Poradźcie czy kupować?? to będzie wszytko kosztować ponad 300 zł i starczy na jakieś 1,5 m-ca. Dla mnie to duży koszt i bardzo Was prosze o rady, z góry serdecznie dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Guam na skórę po odchudzaniu
witam
guam dziala przede wszystkim odtoskyczniajaco poprzez zabiegu typu Body Wrapping czli owijanie ciala folia kosmetyczna, po czym nastepsuje zwiekszone wydalanie toksyn skumulowanych w tkance tluszczowej ale Guam nie spala samej tkanki tluszczowej ! ja ci moge polecic zestaw Guam Seno do biustu o dzialaniu silnie ujedrniajacym p.s. zrzucialas 40 kg i chcesz jeszcze wiecej ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej, dzieki za rady...mi w sumie chodzi o ujędrnienie ciała, bo chudnąć powoli sobie chudnę, tylko ujędrnienie skóry jest moim wielkim problemem...
A może lepiej zastosować koncentrat cynamonowy niż guam?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
jeśli chodzi ci o ujędrnienie skóry po odchudzeniu to polecam następujące produkty:
- z linii Guam krem Rassodante - z firmy Lipozone - Balsam ujędrniający do ciała - z firmy Selvert BIP Balsam ujędrniająco-nawilżający produkty i których mówisz jak błoto Guam czy krem cynamonowy to zabiegi odchudzające a nie ujędrniające |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Poważnie?? hm..to teraz już sama nie wiem, na aukcjach jest napisane że ujędrnia...
A z tego zestawu co mogłoby najbardziej ujędrnić...? guam do ciała 1 kg plus folia i żel na cellulit 250 ml (komplet) - razem ok 300 zł i starczy moze na 2 m-ce koncentrat cynamonowy ok. 210 zł 1 kg - starczy na ok. 2 m-ce kolagen w kremie - ok. 299 zł, za 200 ml, na m-c??!! czekolada w kremie - 500 gr kosztuje ok 45 zł. JPrzepraszam, ze tak truję, ale nie mam kogo się zapytać. Dzięki za zrozumienie Edytowane przez zea Czas edycji: 2005-06-30 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.