|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kallos el latte czy Sleek Line z jedwabiem?
Hej,
mam zniszczone, czesto farbowane włosy jednak teraz po odkryciu farby Casting Gloss, nie wyglądają już tak źle ![]() Tak czy owak... przetestowałam już tony kosmetyków, ostatnio znalazłam idealny dla siebie szampon - Dove Repair, na zmianę z Elseve dla koloryzowanych. Ale odżywka? Właśnie w tym problem! Chciałam się spytać, co bardziej polecacie Kallosa czy Sleek Line Stapiza, bo oba te produkty mają b. wysokie noty w KWC. Właśnie jestem przed zakupem czegoś na allegro i totalnie nie wiem co mam wybrać. A może jeszcze coś innego? Zależy mi głównie na nawilżeniu i na blasku na włosach, bo z doświadczenia wiem, że zregenerowane włosy to po prostu włosy dobrze nawilżone i z zamkniętymi łuskami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Kallos el latte czy Sleek Line z jedwabiem?
Skoro przejrzałaś opinie w KWC nie widzę powodu, aby wizażanki miały powtarzać to, co tam napisano w oddzielnym wątku.
Nikt za Ciebie nie podejmie tej decyzji, a i pamiętać należy o tym, że każde włosy są inne i fakt, że dana odżywka sprawdziła się u jednej osoby i ją poleca wcale nie oznacza, że i u Ciebie sprawdzi się dany kosmetyk. Pozostaje jedynie testowanie na własnych włosach.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.