|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wyprawy rowerowe - jaki przewodnik? "Polska na rowerze"
Witajcie,
czy któraś z Was ma/korzysta z przewodnika Pascala "Polska na rowerze"? Mamy wersję 2005, wiem że wyszła "nowa" w 2009. Czy są między nimi jakieś istotne różnice, że warto inwestować w nową wersję? Jaki inny ogólnopolski przewodnik tego typu znacie i chwalicie sobie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wyprawy rowerowe - jaki przewodnik? "Polska na rowerze"
Cytat:
Pomijając rejony typowo górskie w Polsce,za pomocą internetu i mapy Google,można samemu opracować sobie dowolną trasę i zaznaczyć ciekawe miejsca do zwiedzania po drodze.Ja tak robię od kilku lat,wcześniej korzystałam trochę z przewodników,ale w moim wypadku było to i tak za mało. Jeżeli ktoś jednak czuje się pewniej z przewodnikiem rowerowym,to polecam te małe wydawnictwa książeczkowe,z zafoliowanymi mapkami ,każdej trasy osobno,aby można było wziąć samą mapkę tylko ze sobą do plecaka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Lokalizacja: teraz Wrocław, czasem inne miejsca z dolnośląskiej ziemi
|
Dot.: Wyprawy rowerowe - jaki przewodnik? "Polska na rowerze"
Czasem przewodnik się przyda, zwraca uwagę na ciekawe miejsca, zabytki. Ja korzystam z tras jakie opracowują internauci na portalach rowerowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.