![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() sierpień - różności (pielęgnacja, zapachy, kolorówka)
Wymienie:
1) Organix Cosmetix Serum pod oczy o natychmiastowym efekcie działania 30 ml ubytek ok. 20% Aktywne serum zwalczające efekty działania czasu o wyjątkowo wysokiej zawartości ekstraktów z roślin pochodzących z Alp Szwajcarskich: Imperatoria ostruthium, Marrubium vulgare, Leontopodium alpinum, Artemisia vulgaris - wszystkie certyfikowane przez Bio Suisse (CH) oraz ECOCERT. W połączeniu z certyfikowanymi organicznymi olejami: z oliwek, orzechów macadamia i jojoba odżywia i chroni skórę przed utratą wilgoci, a z organicznym masłem Shea (Vitellaria paradoxa) oraz wyciągiem z aloesu (Aloe vera) wpływa na skórę kojąco. Zawiera witaminę E. Regularne stosowanie serum daje widoczny i natychmiastowy efekt napięcia skóry. Skóra wygląda bardziej młodo, zdrowo oraz staje się czystsza i promienna. Serum zawiera -wzbogacone minerały z Morza Martwego, wyciąg z szałwii lekarskiej, kwasy Omega 3 oraz Omega 6. http://matique.pl/pl/organix-cosmetix-serum-pod-oczy-o-natychmiastowym-efekcie-dzialania_432.html wymiana z Lolka_L 2) mineralny kremowy korektor pod oczy Aromaleigh Cream Concealer light beige pierwotna pojemność 5 g, ubytek ok. 5 % , świetnie tuszuje cienie i inne niedoskonalosci cery, odcień czysto beżowy do jasnej karnacji http://www.kaboodle.com/reviews/arom...2-new-shades-4 (czwarty odcień w drugim rzędzie) - wymiana z słonik 3) Oriental Lumpur Les Nereides 35/100 ml - zapach przyprawowy, z dominacja szafranu 4) Amla Gold 160/200 ml Szukam: - nowych Meteorytów - wydłużającego i pogrubiającego tuszu do rzęs - odżywki do rzęs - odżywek i masek do włosów - podkładu Meow 2-korat FF - serum Ambrosia LM - oleju Emu - mazidła: olejowa wit. C, wit. A, wit. E, roślinne komórki macierzyste, kwas hialuronowy, koenzym Q, oleje - żeli, pianek do mycia twarzy - kosmetyków naturalnych do twarzy, ciała i włosów - maseczek oczyszczających - pudrowych peelingów do twarzy - zapachy: Scent Intense, Chloe Intense, Prada Intense, Carnation CdG, Paestum Rose, Narciso Rodriguez For Her, Elixir dM, Perles, Borneo, Gris Clair, Tabacco Vanille, Tea for Two, Mure et Musc, róże, ambry, orient .... - rajstop w spraju Sally Hansen light i innych zmywalnych bronzerów do ciała - biżuterii srebrnej Edytowane przez Contax Czas edycji: 2011-09-21 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: sierpień - różności (pielęgnacja, zapachy, kolorówka)
la perla?
odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
1) Organix Cosmetix Serum pod oczy o natychmiastowym efekcie działania
30 ml ubytek ok. 20% 2) mineralny kremowy korektor pod oczy Aromaleigh Cream Concealer light beige 3) NONI FRUIT DETANGLER pH 4.0 silnie nawilżająca odżywka do włosów w sprayu z nowej linii pielęgnacyjnej HEALING MOISTURE firmy L'anza 240/250 ml Cokolwiek u mnie za któryś z kosmetyków??? ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za la perla i mineralny kremowy korektor pod oczy Aromaleigh Cream Concealer light beige ?
Mam poza wątkiem profesjonalną maskę do włosów sleek line jakbyś chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale niczego dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Dior DolceVita ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
odpisałam u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
niestety nic nie znalazłam ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Balsam ma 100 ml
![]() Mam jeszcze poza wątkiem z tego samego zestawu płyn do kąpieli Chole o pojemności 200ml ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za La perlę? Jeśli coś znajdziesz to zostaw odpowiedź u mnie lub chociaż skromne "odp"
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, ja Costesa chce, ja
![]() Bardzo.... Tylko ni mam pojecia czym Cie kusic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za la perla?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za serum lub korektor pod oczy?
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- przykro mi, ale tez nic nie znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Słoniku, tyle dobra u Ciebie, ze ![]() moze TBS do mycia twarzy ? ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Madziu, chomik mi sie wlaczyl, bo dzisiaj niuchnelam do korka i juz sama nie wiem, co z tym Costesem zrobic ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za la perla? <3
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, a daloby rade za same odlewki?
![]() Bo ja tam troche roznosci mam ![]() ale z flachami nie oddam, wiesz.... Moze podesle Ci liste jaka na PW, to sie zastanowisz, co?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To sie sprawa wyjasnila
![]() Szkoda, bo oddalabym wiecej ml ![]() ale znam flaszkowy bol ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Słoniku, jest świetny ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2011-08-02 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
za serum pod oczy mogę oddać krem Clinique pod oczy
![]() oj, właśnie wyczytałam że już wydałaś ![]() ![]()
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2011-08-02 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie wydałam ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
za lieraca wolałabym jednak coś do pielęgniacji twarzy. Ostatnio zakupiłam sobie kilka prof. kosmetyków do włosów i rozsądek podpowiada, że już wystarczy
![]() mogę Ci dodać próbkę nowego kremu dr Eris- jogurtowy-odmładzający, zrobioną w Douglasie
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2011-08-02 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z całego zestawu został mi tylko shower gel ![]() Nie wie dokładnie o jaki kod chodzi ![]() ![]() Jest coś na czarno wypisane: 9177 ?? Próbowałam to uchwycić na zdjęciu, ale coś mi sie nie udawało ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic dla siebue nie wypatrzylam. pozdrawiam!
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
to chętnie go wypróbuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.