|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Technik informatyk czy kurs grafiki komputerowej POMOCY!!!
Witam,
Zwracam się do osób, które uczyły się na technika informatyki. Studiuję na kierunku ekonomicznym związanym z handlem zagranicznym... nie jest to dość fascynujący kierunek, ale jest w porządku. Interesuję się grafiką komputerową. Nie chciałam iść na studia informatyczne gdyż stwierdziłam, że niestety nie dam sobie na nich rady: Matma, Fizyka, Statystyka mat. itp... Nie wiem czy zdecydować się składać dodatkowo dokumenty na technika informatyki specjalność grafika komputerowa czy iść na roczny kurs czy studium nie wiem jak to się nazywa... grafiki komputerowej. Technik zapewne byłby lepszym rozwiązaniem ale przeraża mnie programowanie, które jest w planie. Czy osoba w wieku 20lat, znająca się na komputerach tak jak zwykły przeciętny człowiek da sobie radę w tej szkole policealnej kształcącej na technika... Moje pytania: Czy jest ciężko zostać technikiem informatyki? Czy programowanie jest na prawdę takie straszne? Chciałabym tworzyć reklamy, plakaty, obrabiać graficznie zdjęcia, przerabiać filmy czy dokumenty do lokalnych tv... Studia chcę skończyć, aby mieć mgr ale po nich będę mogła zapewne pracować gdzieś w administracji czy zostać księgową. A może jednak iść na te 2 semestry na specjalistę grafiki komp. ... Proszę o pomoc Pozdrawiam
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Technik informatyk czy kurs grafiki komputerowej POMOCY!!!
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.