|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy ja mu się podobam ?
Witam..
Jakoś na początku października zaczęłam z koleżankami w czasie przerw chodzić na stołówkę szkolną, siadałyśmy obok grzejników i plotkowałyśmy ... a u nas na stołówce w kuchni jest stażysta .. Krystian [ 20 lat ].. I czasem my do niego zagadywałyśmy, czasem on do nas ... i jednego razu, pomagałam mu sprzątnąć stołówke po obiedzie .. pościeralismy ze stolików, pozamiataliśmy .... I do dziś prawie co przerwę się widujemy. . A w kuchni pracuje moja ciocia i bardzo dobra znajoma ... i obie zaczeły mu dogadywać, że jak mu pomogłam to teraz musi się ze mną umówić, jako rewanż ... a ja to wzięłam jako żart ... i się smiałam . ![]() Krysstian temu winien ... pocałować Angele powinien " i też "On jest temu winien.. pocałować ją powinien'' a on naawet temu nie zaprzeczył, tylko patrzył się na mnie ... ciągle utrzymujemy kontakt wzrokowy.. Jak musiałam wziąć do szkoły klawisze, a nie mial mnie kto odebrac z klawiszami po szkole, to się sam zaoferował mojej cioci że mnie odwiezie .. ![]() ![]() I szlismy razem .. odprowadzil mnie pod dom .. ale jeszcze mial czas na autobus wiec go tez odprowadzilam w strone przystanku ... Pożegnaliśmy się normalnie "cześć" bez buziaka .. i wgl .. Ogólnie ciotka jest naszą sfatką ... ciągle o tym mówi i wgl ... Jak myślicie, podobam mu się, jeśli nie zaprzecza nic temu co mówią inni ... tylko spogląda na mnie .. ciągle w oczka patrzy ;d Dziewczyny twierdza że podobam mu sie .. i kto wie czy czegos nie czuje .. bo oczka mu sie swieca jak patzry na mnie i że to widać ... Po swietach ma do mnie na kawe przyjechać ... ![]() ![]() Mam liczyć że coś bedzie .. .jak oceniacie sytuacje ... przy nim czuje sie taka szczęśliwa i wgl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ja mu się podobam ?
Przeczytalam polowe (wybacz) i juz widze,ze raczej sie mu podobasz.
Naprawde musisz pytac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam całe.Tak podobasz mu się,ale chyba jest trochę nieśmiały - skoro ciocia musi za niego odpowiadać
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I na nic nie licz, bo możesz się przeliczyć. Zobaczysz, co z tego będzie, nie ma sensu się nastawiać. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Krystian, lat 20 - mooj byly, nie lubie, nie lubie, nie lubie , nie lubieeee
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jak już sfatki śpiewają "on jest temu winien, pocałować ją powinien", to zanosi się na trwały, wieloletni związek oparty na dogłębnym poznaniu siebie nawzajem i wnikliwej znajomości intelektualno - cielesnej.
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
przeczytałam pierwszą połowę, dalej pobieżnie i przypominasz mi siebie z czasów gdy "chłopaaaacy? o matko, nie ma mowy, ja mu się podobam? niepraaawda, weź ty do niego zagadaj, spytaj co o mnie myśli". miałam wtedy bodajże 13-14 lat.
tak, podobasz mu się i zaproś go na kawę albo do kina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Punkt pierwszy podstawowy: chodzisz do gimnazjum czy do liceum?
Po drugie - takie cioteczki-swatki niestety mogą często bardziej zaszkodzić, niż pomóc... może powiedz cioci na osobności, żeby przystopowała z takimi mało delikatnymi tekstami na okrągło, bo się chłopak speszy, zrazi i na końcu zwieje. Po trzecie - możliwe, że jest zainteresowany konkretnie tobą, ale niewykluczone też, że chłopak zwyczajnie umila sobie jedynie czas w pracy (a twoje zainteresowanie nim mu pochlebia i karmi jego ego), a kiedy skończy praktyki, odfrunie z powrotem do swoich spraw. Nie nastawiałabym się na twoim miejscu na "wielką miłość", bo możesz się mocno zawieść. Wszystko się wyklaruje, kiedy skończy praktyki - czy będzie chciał dalej utrzymywać kontakt, zaprosić cię gdzieś czy coś takiego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Aż mi się wspomniały piękne czasy końca podstawówki
![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Oj dziecinne to wszystko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To stołówka szkolna ale w podstawówce?
Ja myślę że za duża różnica wieku między wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Przypomniały mi się 6 klasa podstawówki, kiedy chłopak z ławki obok puszczał mi oczko, a w zeszyciku " złotych myśli" napisał moje inicjały jako swoją sympatie. jak mi wtedy serce drżało :PPP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dziś poszłam z opłatkiem złożyć życzenia .. i był On...
Pierw złożyłam cioci, potem jemu .... podalismy sobie dłon i tylko życzenia i nic więcej bez całowania .. ale kiedy podeszłam do drugiej kucharki .. to i ona i ciocia odezwały się, że moje życzenia z Krystianem się nie liczą, bo bez całowania ...... a para powinna się całować .. tak więc daliśmy sobie 3 buziaki w policzek. .. z czego jeden troszkę wpadł na usta .... A kiedy one wyleciały nam z tymi buziakami .. i z tym, że para powinna się całować ... to nic nie powiedział .. tylko znów spojrzał się na mnie ...... Przywiózł mi dziś mój sprzet muzyczny do domu ze szkoły .... bo chciałam żeby ciocia mi wzieła , jego wtedy jeszcze nie było ... jak poszłam sie pytacc .. ale ona nie miała samochodu ... i powiedziała że Krystian ma być autem dziś... a ja powiedziałam, że no to musze sie zapytać ... a one że napewno mnie odwiezie ... i sie zgadalismy że wpakujemy do jego auta i on jak skonczy prace to mi przywiezie do domu i przyjechał ..... Pogadalismy troszke i bylo OK ,.. zażartował, że stówkę na stół mam kłaść za przywóz a ja miałam mu powiedzieć, że mogę mu dać buziaka w celu podziękowania .. ale nie powiedziałam ... myslicie że lepiej że nie powiedziałam.. czy mogłam powiedzieć ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ciotka na siłę go chce z Tobą związać. A on jak na te jego 20 lat wyjątkowo niemrawy jest. Facet zapewne nudzi się w pracy a tak to ma jakąś rozrywkę.
Radzę poszukać sobie kogoś w swoim wieku, a nie faceta-niemowę, na dodatek jakiegoś studenta bo tak wnioskuję po liczbie lat i jego stażu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Taką ciotkę to bym w kosmos wysłała. Żenada jakaś, czy my jesteśmy w XIX w. żeby swatki się bawiły w jakieś kojarzenie? Co ona Cię tak szybko za mąż chce wydać czy jak
![]() a podstawówka to była moja ironia no bo naprawdę brzmi to jak podstawówka...a chłopak uważam jak burrito_ niemrawy i nudzi mu się, po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
nie wiem dla mnie taka sytuacja byłaby żenująca, jakaś ciotka... 20 letni koleś, który tylko się gapi na 15 latkę.... Jak Ci tak zależy to przestań wreszcie polegać na tej wspaniałej cioci i zagadaj do niego NORMALNIE, no, ale.... ograniczenie wiekowe jest duże, może za 10 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.