Czy ja mu się podobam ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-20, 15:43   #1
xoxangelikaxox
Przyczajenie

Czy ja mu się podobam ?

Witam..
Jakoś na początku października zaczęłam z koleżankami w czasie przerw chodzić na stołówkę szkolną, siadałyśmy obok grzejników i plotkowałyśmy ... a u nas na stołówce w kuchni jest stażysta .. Krystian [ 20 lat ]..
I czasem my do niego zagadywałyśmy, czasem on do nas ... i jednego razu, pomagałam mu sprzątnąć stołówke po obiedzie .. pościeralismy ze stolików, pozamiataliśmy .... I do dziś prawie co przerwę się widujemy. . A w kuchni pracuje moja ciocia i bardzo dobra znajoma ... i obie zaczeły mu dogadywać, że jak mu pomogłam to teraz musi się ze mną umówić, jako rewanż ... a ja to wzięłam jako żart ... i się smiałam . po kilku dniach, ciocia wzięła mój nr .. i jemu dała ;D tak więc zdobyłam jego nr .. na początku jak dziewczyny mi mówiły, że mam do niego zarywać ... powiedziałam im, że są głupie, a teraz dla mnie dzień bez Krystiana to taki dzień bez sensu hehe ;D jeszcze kilkanaście dni temu jak chodziłam na stołówkę to nie przychodził siadać blisko mnie i wgl a od półtora tygodnia, to ciagle rozmawia ze mną, patrzy się na mnie, całkiem inaczej jak inni .. .. I teraz cioci cały czas od przeszło tygodnia mi wygaduje, że mam czasem Krystiana nie zrobić w ch.uja bo pożałuje .. że jest naszym takim ''łącznikiem'' - sfatką .. wczoraj rozdawałam obiad dzieciakom z przedszkola to mu pomogłam a jedna moja koleżanka zaczeła śpiewać "
Krysstian temu winien ... pocałować Angele powinien " i też "On jest temu winien.. pocałować ją powinien'' a on naawet temu nie zaprzeczył, tylko patrzył się na mnie ... ciągle utrzymujemy kontakt wzrokowy.. Jak musiałam wziąć do szkoły klawisze, a nie mial mnie kto odebrac z klawiszami po szkole, to się sam zaoferował mojej cioci że mnie odwiezie .. wczoraj akurat cioteczka mu powiedziała, ze ma sie wziac do pracy to ta znajoma powiedziała jej, że ma nam nie przeszkadzac i wgl i ciotka że ma dostać pierwsza zaproszenie na wesele . i pierwsza ma wiedzieć, jak bedziemy razem ... a dzis znow wyszlo tak ... ze one cos poszly robic ja rozmawialam z Krystianem i ciotka, że "no Krystian mozesz dac jej buziaka my nie patrzymy'' i nic nie powiedział, tylko sie spojrzał na mnie i uśmiechnął .. akurat szczęscie dzis mialam..ze nie był dzis autkiem tylko wracal do domu autobusem .. no a ja mialam skrocone lekcje wiec moglismy razem isc.. i poszlam do niego i mowie że mozemy isc razem bo mam skrocone .. a on ze za 30 min idzie bo bedzie musial czekac ...a te kochane babulinki z kuchni zaczely go wyganiac.. ze ma isc a nie ;P na to moja kumpela przyszla na stolowke i mowi, ze chce isc ze mna .. a cioteczka ja wyzwała .. że ma isc sama bo Krystian to jest Angeli chłopak .. i idą na randkę .. a osób trzecich nie potrzebują ....
I szlismy razem .. odprowadzil mnie pod dom .. ale jeszcze mial czas na autobus wiec go tez odprowadzilam w strone przystanku ...
Pożegnaliśmy się normalnie "cześć" bez buziaka .. i wgl ..
Ogólnie ciotka jest naszą sfatką ... ciągle o tym mówi i wgl ...

Jak myślicie, podobam mu się, jeśli nie zaprzecza nic temu co mówią inni ... tylko spogląda na mnie .. ciągle w oczka patrzy ;d

Dziewczyny twierdza że podobam mu sie .. i kto wie czy czegos nie czuje .. bo oczka mu sie swieca jak patzry na mnie i że to widać ...

Po swietach ma do mnie na kawe przyjechać ... bo wtedy kiedy zaproponował sam że mnie odwiezie to ciocia powiedziala ze musze mu kawe postawic .. i ja powiedzialam ze bez problemu ale ja jednak o 2 godizny predzej skonczylam lekcje .. a on nie mogl sie urwac zeby mnie odwieźć i sie umowilismy ze przyjedzie w ktorys dzien do mnie ..

Mam liczyć że coś bedzie .. .jak oceniacie sytuacje ... przy nim czuje sie taka szczęśliwa i wgl
xoxangelikaxox jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 15:46   #2
Ivi 1988
Zakorzenienie

Dot.: Czy ja mu się podobam ?

Przeczytalam polowe (wybacz) i juz widze,ze raczej sie mu podobasz.
Naprawde musisz pytac?

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 15:49   #3
platekrozy
Zakorzenienie

Przeczytałam całe.Tak podobasz mu się,ale chyba jest trochę nieśmiały - skoro ciocia musi za niego odpowiadaćZapraszaj na kawę już

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 16:00   #4
Carame
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xoxangelikaxox Pokaż wiadomość
Witam..
Jakoś na początku października zaczęłam z koleżankami w czasie przerw chodzić na stołówkę szkolną, siadałyśmy obok grzejników i plotkowałyśmy ... a u nas na stołówce w kuchni jest stażysta .. Krystian [ 20 lat ]..
I czasem my do niego zagadywałyśmy, czasem on do nas ... i jednego razu, pomagałam mu sprzątnąć stołówke po obiedzie .. pościeralismy ze stolików, pozamiataliśmy .... I do dziś prawie co przerwę się widujemy. . A w kuchni pracuje moja ciocia i bardzo dobra znajoma ... i obie zaczeły mu dogadywać, że jak mu pomogłam to teraz musi się ze mną umówić, jako rewanż ... a ja to wzięłam jako żart ... i się smiałam . po kilku dniach, ciocia wzięła mój nr .. i jemu dała ;D tak więc zdobyłam jego nr .. na początku jak dziewczyny mi mówiły, że mam do niego zarywać ... powiedziałam im, że są głupie, a teraz dla mnie dzień bez Krystiana to taki dzień bez sensu hehe ;D jeszcze kilkanaście dni temu jak chodziłam na stołówkę to nie przychodził siadać blisko mnie i wgl a od półtora tygodnia, to ciagle rozmawia ze mną, patrzy się na mnie, całkiem inaczej jak inni .. .. I teraz cioci cały czas od przeszło tygodnia mi wygaduje, że mam czasem Krystiana nie zrobić w ch.uja bo pożałuje .. że jest naszym takim ''łącznikiem'' - sfatką .. wczoraj rozdawałam obiad dzieciakom z przedszkola to mu pomogłam a jedna moja koleżanka zaczeła śpiewać "
Krysstian temu winien ... pocałować Angele powinien " i też "On jest temu winien.. pocałować ją powinien'' a on naawet temu nie zaprzeczył, tylko patrzył się na mnie ... ciągle utrzymujemy kontakt wzrokowy.. Jak musiałam wziąć do szkoły klawisze, a nie mial mnie kto odebrac z klawiszami po szkole, to się sam zaoferował mojej cioci że mnie odwiezie .. wczoraj akurat cioteczka mu powiedziała, ze ma sie wziac do pracy to ta znajoma powiedziała jej, że ma nam nie przeszkadzac i wgl i ciotka że ma dostać pierwsza zaproszenie na wesele . i pierwsza ma wiedzieć, jak bedziemy razem ... a dzis znow wyszlo tak ... ze one cos poszly robic ja rozmawialam z Krystianem i ciotka, że "no Krystian mozesz dac jej buziaka my nie patrzymy'' i nic nie powiedział, tylko sie spojrzał na mnie i uśmiechnął .. akurat szczęscie dzis mialam..ze nie był dzis autkiem tylko wracal do domu autobusem .. no a ja mialam skrocone lekcje wiec moglismy razem isc.. i poszlam do niego i mowie że mozemy isc razem bo mam skrocone .. a on ze za 30 min idzie bo bedzie musial czekac ...a te kochane babulinki z kuchni zaczely go wyganiac.. ze ma isc a nie ;P na to moja kumpela przyszla na stolowke i mowi, ze chce isc ze mna .. a cioteczka ja wyzwała .. że ma isc sama bo Krystian to jest Angeli chłopak .. i idą na randkę .. a osób trzecich nie potrzebują ....
I szlismy razem .. odprowadzil mnie pod dom .. ale jeszcze mial czas na autobus wiec go tez odprowadzilam w strone przystanku ...
Pożegnaliśmy się normalnie "cześć" bez buziaka .. i wgl ..
Ogólnie ciotka jest naszą sfatką ... ciągle o tym mówi i wgl ...

Jak myślicie, podobam mu się, jeśli nie zaprzecza nic temu co mówią inni ... tylko spogląda na mnie .. ciągle w oczka patrzy ;d

Dziewczyny twierdza że podobam mu sie .. i kto wie czy czegos nie czuje .. bo oczka mu sie swieca jak patzry na mnie i że to widać ...

Po swietach ma do mnie na kawe przyjechać ... bo wtedy kiedy zaproponował sam że mnie odwiezie to ciocia powiedziala ze musze mu kawe postawic .. i ja powiedzialam ze bez problemu ale ja jednak o 2 godizny predzej skonczylam lekcje .. a on nie mogl sie urwac zeby mnie odwieźć i sie umowilismy ze przyjedzie w ktorys dzien do mnie ..

Mam liczyć że coś bedzie .. .jak oceniacie sytuacje ... przy nim czuje sie taka szczęśliwa i wgl
Jak oceniam sytuację? Dziecinada, szczerze mówiąc.
I na nic nie licz, bo możesz się przeliczyć. Zobaczysz, co z tego będzie, nie ma sensu się nastawiać.
Carame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 16:22   #5
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku

Krystian, lat 20 - mooj byly, nie lubie, nie lubie, nie lubie , nie lubieeee

słodycze? MÓJ WRÓG!
ofaku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 16:34   #6
Kiki van Goth
Raczkowanie

jak już sfatki śpiewają "on jest temu winien, pocałować ją powinien", to zanosi się na trwały, wieloletni związek oparty na dogłębnym poznaniu siebie nawzajem i wnikliwej znajomości intelektualno - cielesnej.
Gdybym się uparł.
Kiki van Goth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 16:52   #7
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kiki van Goth Pokaż wiadomość
jak już sfatki śpiewają "on jest temu winien, pocałować ją powinien", to zanosi się na trwały, wieloletni związek oparty na dogłębnym poznaniu siebie nawzajem i wnikliwej znajomości intelektualno - cielesnej.

eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 16:57   #8
mariamarysienka
Zakorzenienie

przeczytałam pierwszą połowę, dalej pobieżnie i przypominasz mi siebie z czasów gdy "chłopaaaacy? o matko, nie ma mowy, ja mu się podobam? niepraaawda, weź ty do niego zagadaj, spytaj co o mnie myśli". miałam wtedy bodajże 13-14 lat.

tak, podobasz mu się i zaproś go na kawę albo do kina.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 17:08   #9
luminofor
Raczkowanie

Punkt pierwszy podstawowy: chodzisz do gimnazjum czy do liceum?

Po drugie - takie cioteczki-swatki niestety mogą często bardziej zaszkodzić, niż pomóc... może powiedz cioci na osobności, żeby przystopowała z takimi mało delikatnymi tekstami na okrągło, bo się chłopak speszy, zrazi i na końcu zwieje.

Po trzecie - możliwe, że jest zainteresowany konkretnie tobą, ale niewykluczone też, że chłopak zwyczajnie umila sobie jedynie czas w pracy (a twoje zainteresowanie nim mu pochlebia i karmi jego ego), a kiedy skończy praktyki, odfrunie z powrotem do swoich spraw. Nie nastawiałabym się na twoim miejscu na "wielką miłość", bo możesz się mocno zawieść. Wszystko się wyklaruje, kiedy skończy praktyki - czy będzie chciał dalej utrzymywać kontakt, zaprosić cię gdzieś czy coś takiego.
luminofor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 18:13   #10
kroolewna_z_drewna
Raczkowanie

Aż mi się wspomniały piękne czasy końca podstawówki

http://s7.suwaczek.com/20130614580113.png
kroolewna_z_drewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 21:33   #11
201701300922
Konto usunięte

Oj dziecinne to wszystko Nie rób sobie większych nadziei, ale zobaczysz czy coś z tego wyjdzie. Szczerze mówiąc ja nie widzę w jego zachowaniu jakichś większych oznak zainteresowania Tobą, ot zwykła uprzejmość.
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-20, 21:40   #12
maryanna3
Zakorzenienie

To stołówka szkolna ale w podstawówce?
Ja myślę że za duża różnica wieku między wami
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 21:55   #13
xoxangelikaxox
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
To stołówka szkolna ale w podstawówce?
Ja myślę że za duża różnica wieku między wami
Nie nie ... w 3 gimnazjum jestem
Stary 2011-12-20, 21:59   #14
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xoxangelikaxox Pokaż wiadomość
Nie nie ... w 3 gimnazjum jestem
Eee to raczej on nie traktuje Cię poważnie. 20 letni facet i 15latka...? Pochodzicie z dwóch różnych światów.
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 09:29   #15
iziczek88
Raczkowanie

Przypomniały mi się 6 klasa podstawówki, kiedy chłopak z ławki obok puszczał mi oczko, a w zeszyciku " złotych myśli" napisał moje inicjały jako swoją sympatie. jak mi wtedy serce drżało :PPP
iziczek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 19:32   #16
xoxangelikaxox
Przyczajenie

Dziś poszłam z opłatkiem złożyć życzenia .. i był On...
Pierw złożyłam cioci, potem jemu .... podalismy sobie dłon i tylko życzenia i nic więcej bez całowania .. ale kiedy podeszłam do drugiej kucharki .. to i ona i ciocia odezwały się, że moje życzenia z Krystianem się nie liczą, bo bez całowania ...... a para powinna się całować .. tak więc daliśmy sobie 3 buziaki w policzek. .. z czego jeden troszkę wpadł na usta .... A kiedy one wyleciały nam z tymi buziakami .. i z tym, że para powinna się całować ... to nic nie powiedział .. tylko znów spojrzał się na mnie ......
Przywiózł mi dziś mój sprzet muzyczny do domu ze szkoły .... bo chciałam żeby ciocia mi wzieła , jego wtedy jeszcze nie było ... jak poszłam sie pytacc .. ale ona nie miała samochodu ... i powiedziała że Krystian ma być autem dziś... a ja powiedziałam, że no to musze sie zapytać ... a one że napewno mnie odwiezie ... i sie zgadalismy że wpakujemy do jego auta i on jak skonczy prace to mi przywiezie do domu i przyjechał ..... Pogadalismy troszke i bylo OK ,.. zażartował, że stówkę na stół mam kłaść za przywóz a ja miałam mu powiedzieć, że mogę mu dać buziaka w celu podziękowania .. ale nie powiedziałam ... myslicie że lepiej że nie powiedziałam.. czy mogłam powiedzieć ??
Stary 2011-12-22, 20:06   #17
burrito_
Raczkowanie

GG do burrito_

Ciotka na siłę go chce z Tobą związać. A on jak na te jego 20 lat wyjątkowo niemrawy jest. Facet zapewne nudzi się w pracy a tak to ma jakąś rozrywkę.
Radzę poszukać sobie kogoś w swoim wieku, a nie faceta-niemowę, na dodatek jakiegoś studenta bo tak wnioskuję po liczbie lat i jego stażu.
burrito_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 21:27   #18
maryanna3
Zakorzenienie

Taką ciotkę to bym w kosmos wysłała. Żenada jakaś, czy my jesteśmy w XIX w. żeby swatki się bawiły w jakieś kojarzenie? Co ona Cię tak szybko za mąż chce wydać czy jak

a podstawówka to była moja ironia no bo naprawdę brzmi to jak podstawówka...a chłopak uważam jak burrito_ niemrawy i nudzi mu się, po prostu.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 21:38   #19
chwast
Zakorzenienie

nie wiem dla mnie taka sytuacja byłaby żenująca, jakaś ciotka... 20 letni koleś, który tylko się gapi na 15 latkę.... Jak Ci tak zależy to przestań wreszcie polegać na tej wspaniałej cioci i zagadaj do niego NORMALNIE, no, ale.... ograniczenie wiekowe jest duże, może za 10 lat
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości