|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Terra Nova - serial - ogląda ktoś? :> (spojlery)
Uwaga: Temat zawiera SPOJLERY na temat odcinków nie wyemitowanych jeszcze w polskiej telewizji! Nie chcesz znać ich treści - wyjdź z tego tematu.
4 pierwsze odcinki już wyemitowane, chyba można już podzielić się jakimiś pierwszymi wrażeniami. ;D Są tu jakieś świeżo upieczone fanki? Mnie osobiście serial pozytywnie zaskoczył tym już, że w ogóle powstał. ![]() Mój TŻ narzeka że brakuje tam jakiejś "fajnej laski" (odwet za moje wzdychania do Raynolds'a ![]() Sam pomysł jest wg mnie mocno naciągany, szkoda że tak mało było o samej akcji na Ziemi, tylko tak rachu-ciachu i już są na Terra Novie. ![]() Wkurza mnie Taylor - przypomina mi Papę Smerfa, nawet fuchę ma podobną. ![]() Ciekawa jestem jak dalej pociągną akcję... ![]() A wy jakie macie pierwsze odczucia?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Terra Nova - serial - ogląda ktoś? :> (spojlery)
hej
![]() ja też oglądałam te 4 odcinki ![]() zapowiada się przyjemnie, ale zobaczymy co dalej wymyślą bo faktycznie mogą przesadzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze 2 odcinki były spoko ale na 4 już się troszkę nudziłam, bo akcja była nędzna.
Zobaczymy co dalej ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja sie caly czas zabieram do tego tematu i zabrac sie nie moge
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Odkopuje wątek
![]() Jest tu ktoś kto obejrzał cały sezon Terra Novej? ![]() Mnie zaraził... mój tata ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.