|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Synergen - testujemy ;)
Witam serdecznie
![]() Nie odebrałam jeszcze swoich kosmetyków, ponieważ była do późna na uczelni. Jutro jednak pobiegnę do Rossmana i opiszę już cokolwiek z moich wrażeń. Na wstępie napiszę trochę o sobie. ![]() Nie jestem nastolatką, ale mam ciągle jakieś problemy z cerą. Czasami wyskakują niespodziewanie różne wypryski ![]() Mam cerę mieszaną z tłustą strefą T i przesuszonymi policzkami. Cera jest jasna, aczkolwiek często się czerwieni ( na policzkach najczęściej ) nie tylko pod wpływem mrozu ![]() Kosmetyki mnie nie uczulają i mam nadzieję, że tak zostanie. Ogólnie to skórę na całym ciele mam przesuszoną, szczególnie łokcie i kostki u stóp oraz same stopy, to mój duży problem. Jeżeli tylko dostanę swoje produkty napiszę co już przetestowałam ![]() pozdrawiam, Kasia |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Synergen - testujemy ;)
Odebrałam kosmetyki z Rosmana
![]() W paczuszce były: - puder antybakteryjny - żel punktowy na wypryski ( użyję go dzisiaj na noc, więc jutro pojawi się recenzja ) - maseczka przeciwtrądzikowa - krem nawilżający do cery mieszanej - korektor przeciwko wypryskom - balsam deo roll- on do skóry wrażliwej - masło kokosowe do ciała Na bieżąco będę wpisywała swoje opinie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Synergen - testujemy ;)
Witam
![]() użyłam wczoraj masła kokosowego do ciała ![]() ZAPACH mnie powalił jest śliczny utrzymuje się na skórze, ale nie pachnie tak słodko, tylko kokosowo i delikatnie CUDO!!!!Masło nie ma rzadkiej konsystencji. Bardzo szybko się wchłania w skórę!!! Jest to duży plus. Ocena 5/5 Jutro recenzja kolejnego produktu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.