|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Luty: Irregular Choice , Asos Alesha + Asos Hardy; super bucikiNIEAKTUALNE nowy wątek tu >klik<Witam. - piszemy u mnie - nie interesuje mnie odzież (no chyba, ze czarna ramoneska )- preferuję wymianę buty za buty (obecnie lubię buty w stylu marki Bronx, El Naturalista, niektóre Blink, Art, Rocket Dog itp , nie szukam szpilek, eleganckich butków na wyjścia, sandałków ani żadnych sportowych) CHCIEJSLISTA z przykładowymi zdjęciami w poście 15 Mam na wymianę niemal nowe super buty: - czarne skórzane (skóra naturalna) platformy "botki" Asos Alesha Chelsea: wyskość obcasa: 16,5 cm, wysokość platformy: 4 cm. Stabilne, wygodne, rozmiar 39 (rozmiarówka standardowa). Założone raz. - czarne skórzano -elastyczne (skóra naturalna +paski z miękkiej elastycznej gumy) platformy "sandałki" Asos Hardy: rozmiar również 39, wysokość obcasa 14cm, platformy 3,2 cm, też bardzo wygodne i stabilne. Założone raz. -niebieskie Irregular Choice Guilty Pleasure - założone ze 3 razy, rozmiar 39, stan idealny, wysokość obcasa: 12 cm, wysokość platformy: 3 cm, skóra+zamsz, super wygodne. Z tyłu , na obcasie też mają taką malutką skazę, jak na zdjęciach (ale jest naprawdę malutka - wkrótce zrobię fotkę), niemal wszystkie z tego modelu tak miały (info z kilku sklepów internetowych) (nad tymi się zastanawiam, ewentualnie wymienię za coś naprawdę świetnego) Zdjęcia są z internetu, oczywiście dla zainteresowanych zrobię fotki. Dużo lepiej wyglądają w "realu" i na stopach niż na zdjęciach, zwłaszcza Alesha. Mogę wymienić na podobne, ale niższe. Najbardziej interesują mnie różnego rodzaju botki, na koturnie /platformie / obcasie (rozmiar standardowy 39). Nie - dla zupełnie płaskich .
Edytowane przez Chimita Czas edycji: 2012-03-10 o 17:27 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Luty: Irregular Choice , Asos Alesha + Asos Hardy; super buciki
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
może jednak wymieniłabyś 1sze buty np. za sukienkę + coś jeszcze?
jestem w stanie oddać wielee. mam sporo rzeczy poza wątkiem.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Dot.: Irregular Choice , Asos Alesha + Asos Hardy; super buciki
Cos u mnie za:
- czarne skórzane (skóra naturalna) platformy "botki" Asos Alesha Chelsea: wyskość obcasa: 16,5 cm, wysokość platformy: 4 cm. Stabilne, wygodne, rozmiar 39 (rozmiarówka standardowa). Założone raz. ? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos za 1 lub 2??
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Tak ładnie zapraszałaś, więc skorzystam z zaproszenia i zapytam czy znajdziesz coś u mnie za 2 lub/i 1?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za 1wsze?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za 1 lub 2 ?
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aby oszczędzić nam czasu dopisuję moją chcielistę .Szukam butów tego typu, co na zdjęciach. Za takie botki (za jedną parę -żeby było jasne) , jak na czterech ostatnich zdjęciach mogę oddać obie pary Asosów (oczywiście pod warunkiem, że buty będą w idealnym stanie )
Edytowane przez Chimita Czas edycji: 2012-02-23 o 22:53 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie znajdziesz ? Odpisz proszę w moim wątku
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
hop
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
witaj, może coś z kosmetyków za buty 1 lub 2
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=596645 |
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

)
.