![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
jaka fryzurka?
Kochane Wizażanki!
Bardzo proszę o pomoc-chciałabym wiedzieć jak wygladałabym w rożnych fruzurkach i jaka fruzura według Was pasowalaby mi najbardziej. Najbardziej podobaja mi sie fryzury półdlugie lub dlugie bez grzywki lub z grzywką taką dłuższą, na bok, raczej takie rozwichrzone, niz gladkie, ale nie wiem czy akurat takie bedą mi pasować. Czytajac wątki widzę, że wiele z Was swietnie potrafi dobrac fryzurę i jej kolor do twarzy dziewczyn i wiele Waszych propozycji to rewelecja. mój typ kolorystyczny to chyba lato-wloski naturalne mam takie popielate-mysie, i w sumie to chyba chciałabym do takiego koloru wrócić, no moze do popielatego jasnego brązu, oczy mam niebieskie, teraz mam wlosy dośc krótkie i farbowane na czarno, więc zdjecie nie pokazuje naturalnego koloru, pomózcie, proszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: jaka fryzurka?
Powiem ci ze w kazdej fryzurze ladnie bys wygladala
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Wielkie dzięki!!! ale super!!!!! a jak myslisz lepiej w długich czy półdługich i z grzywą czy bez? czy jeszcze mogłobym prosic o dopasowanie kolorku-np. jedna fruzura nr 4 taka do ramionek w kilku kolorach od ciemnego blondu po braz-bardzo dziękuję, jeszcze raz, nie moge cały czas zdecydowac się na kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta! czy żadna nie ma juz pomyslu na mnie? plis doradźcie, chcialabym wybrac opcje najlepsza dla mnie i przejsc prawdziwą metamorfoze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mnie sie najbardziej podoba 1 i 3 w pierwszym rzedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie lepiej Ci w krotszych włosach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja cię widzę w tym kolorze i w tej fryzurce z 3 przeróbki
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dziewczeta kochane! mi też sie wydaje ze lepiej mi w takich wloskach max pzed ramiona-chyba 3 przeróbka jest najlepsza-teraz mam włoski jak na 2 przeróbce, wiec w sumie nieduzo juz zapuszczania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Moje Drogi Wizażanki! znów potrzebuje Waszej nieocenionej pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
nikt nie pomoże? ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Masz idealnie proporcjonalną twarz i w sumie cokolwiek zrobisz będziesz ładnie wyglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Agnieszko, bardzo dziękuję, no własnie cos tak kombinuję z nieco jasniejszymi włoskami, dzieki za podpowiedź, pozdr Ania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1199663387
Mi z kolei ta przypadła do gustu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
no z tym ciepłym, jasniejszym odcieniem to bym z jednej strony chciała spróbowac a z drugiej a) nie wiem czy mi pasuje? b) nie wiem jak to wykonać-nie chce dekoloryzować bo właśnie przez to musze ciagle ścinać włosy no i jak ja mam ten odcień uzyskać. napisze ponizej charakterystykę jakie dziewczyny piszą przy analizie kolorystycznej, może ktoś podpowie jaki kolor tej czupryny powinnam mieć i jak go uzyskać, a więc:
1. Opala się szybko na kawowy braz 2. Oczy niebieskie. Brwi i oprawa oczu szarawy jasny brąz raczej mało wyraziste 3. Piegi i pieprzyki - dużo, ciemne kawowo brązowe 4. Cera – średni odcień twarz jasniejsza od reszty ciała i bardziej szarawa, nie ma rozszerzonych naczynek, 5. Naturalny kolor włosów - NIJAKI! cosjakby ciemny blond- jasny brąz, nieintensywny, kosmyki włosów od popielate przy głowie po złocistożółte na końcach, a na dodatek swiecą sie to na rudo-to na oliwkowo 6. Usta - róż no i tu jest problem trochę bo włosy -z tego co pamiętam (a raczej ze zdjęć) jak nie farbowałam-ostatni raz jakieś 12 lat temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
Cytat:
Moze zapoznaj sie z regulaminem forum,masz zalozony watek odzielny a ty podpinasz sie pod inne watki,jest to sprzeczne z regulaminem.Posty usowam. Spruboj zalaczyc w swoim watku lepsze zdjecie,wyrazniejsze,to spruboje przerobic tesciowej. ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
aHA TO O TO CHODZI
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Kasia, a moze ty zrobisz mnie na rudo alb jasy braz-jak sugerowały dziewczyny juz rz mi pomogas, moze podtrzymamy ta wspaniała tradycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
Cytat:
Mowisz masz ![]() ![]()
mikroREKLAMA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
E no super epxress normalnie!!!! dzięki no i w którym koorku naepiej jak sądicie?
spieszyłam sie i napisałam tak ze nie wiadomo o co chodzi, chciałam zapytać co sądzicie w jakim kolorku mi dorze? bo coś mi się wydaje ze rude to chyba nie dla mnie. chyba raczej brąz lub burgund ewentualnie, nie? Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-30 o 12:52 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
Najbardziej w kolorze nr;4,5,i 7
![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Bardzo Wam dziękuje dziewczyny za pomoc-szczególnie Kasi-ty to masz cierpliwosc dziewczyno!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Włosy długie czy półdługie?
Cześć Dziewczyny! zastanawiam się czy zapuszczać włosy, czy postawić na półdługie włoski i pomyslałam że mi pomożecie. Bardzo prosiłabym o dobranie fryzurek we włoskach w kolorze brąz, półdługich najchętniej z długą, skośną grzywką i długich włosków. Załączam 2 foty do dobierania fryzury i jedną z takimi włosami jak mam teraz. Genaralnie włosy mam gęste-nie widać tego na fotce gdyż sa mocno pocieniowane, musicie mi uwierzyć na słowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Dot.: Włosy długie czy półdługie?
:O na pierwszym zdjęciu wyglądasz jak Scarlett Johansson!
Zapuść sobie włosy przynajmniej do ramion i noś je w takim nieładzie jak na pierwszym zdjęciu. Dodają pazura Twoim łagodnym rysom. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy długie czy półdługie?
ja proponuję ci zainspirować się Liv Tyler
http://www.google.pl/images?q=Liv%20...w=1261&bih=604 Imakijażem i w ogóle wszystkim! Bo masz podobne rysy twarzy i kolorystykę! Jedno co odradzam to tego pomysłu co zrobiła z siebie na ostatnim zdjęciu bo to jakaś pomyłka ;p Pozdrawiam i powodzenia ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dzięki za pomoc dziewczyny, widzę, że dobrze kombinuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Jaki kolor wybrać?
Cześć! bardzo proszę, poradzcie mi jaki kolorek najbardziej mi pasuje, wydaje mi się, że mam chłodny typ urody i ze raczej rudy i ciepłe brazy mi nie pasują, a z drugiej strony z zimnych kolorów do wyboru jest w sumie tylko zimny blond lub ciemny popielaty braz, którego uzyskanie przy farbowanych włosach jest chyba niemożliwe, jasne brązy z reguły sie "wyrudzają", nie chcą być zimne. Teraz mam włosy ciemny brąz, prawie czarne i wydaje mi sie , że są za ciemne, chciałabym zmiany ale nie wiem na jaki kolor postawić. Pomóżcie plis.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki kolor wybrać?
Mnie podobasz się w blondzie tym trzecim od lewej- pasuje ci takie cięcie i kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki kolor wybrać?
Bardzo podoba mi się 6 wersja! Myślę, że taki jasny blond z ciemniejszymi refleksami i grzywka na bok to strzał w dziesiątkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.