2012-03-30, 17:18
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Grube sianowate włosy
hej moje włosy z natury są kręcone i puszą się, a ja staram się nad nimi zapanować, żeby były gładkie Osczywiście używałam i czasem nadal używam prostownicy, ale zauważyłam, że końcówki stały się okropne po 3 tygodniach od podcięcia, więc odłożyłam ją na specjalne okazje. Kupiłam mleczko do prostowania z Marionu, nie kosztowało dużo, bo około 7 zł, a jest naprawdę fajne, mam o wiele gładsze włosy, ale nie obciążone i nie przetłuszczają się szybciej. Poza tym zaczęłam stosować naftę do włosów, znajdziesz tu na forum sporo wątków o niej, a ja naprawdę polecam. Używałam wiele szamponów, nawet ostatnio kupiłam dla dzieci, ale nie ma to jak biały Elseve, jak dla moich włosów jest rewelacyjny. No i oczywiście jedwab, moim zdaniem najlepszy jest z Biosilk, z Joanny, czy inne, jakoś nie bardzo i serum na zniszczone końcówki z Avonu, szampony są straszne, ale to serum jest naprawdę świetne. Musisz spróbować różnych kosmetyków, a na pewno znajdziesz coś dla siebie proponuje pochodzić po różnych drogeriach, nie tylko sieciówkach, bo możesz znaleźć naprawdę fajne, a mało popularne kosmetyki.
|
|
|