|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kurtki Mosquito - warto?
Zasadzam się nieśmiało na jedną z tych pikowanych kurtek (nie zanosi się na razie na wiosnę pełną gębą
![]() Myślicie (tudzież wiecie z doświadczenia), że warto? Że są dobre jakościowo i wytrzymają dłużej niż jeden sezon? ![]() Osoby, które posiadają jedną z tych kurtek lub chociaż widziały je na żywo proszone są o opinie ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kurtki Mosquito - warto?
Widziałam taką na mojej koleżance... Nie jest w moim guście ale tak to jest spoko. Wydaje mis się że kumpela jest z niej zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zapraszam na mojego bloga o modzie: http://barwne-stylizacje.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Zupelnie mi sie ta kurtka nie podoba :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie ma szału nie wiem czy warto ryzykować..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pytam o to, czy kurtka podoba się wizażankom i robi szał, tylko czy jest niezła jakościowo: czy nie jest szmatowata, czy jest dobrze odszyta, czy nitki nie wyłażą... Cała reszta to kwestia gustu ![]() Po prostu kupując kurtkę liczę na to, że będę mogła ją ponosić więcej niż jeden sezon.
Edytowane przez Germini Czas edycji: 2012-04-02 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
też mnie ciekawi czy warto cokolwiek kupować w Mosquito. Strona wygląda biednie, prawie amatorsko, ale może same ciuchy i obsługa klienta jest spoko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.