|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
UWAGA kosmetyki zabanowanego użytkownika kosmetyki rimmel astor inglot i inne
witam jestem tutaj nowa bede wymieniac swoje rzeczy kila slow na poczatek
- paczki zawsze wysylam poleconym zeby miec numer nadania- -nie mam zadnych komentarzy wiec paczke moge wyslac pierwsza lub jak sie dogadamy - nosze roz xs s buty 39 40 - ja odpisuje u ciebie w watku a ty u mnie - aktualnie poszukuje kremu na tradzik z avonu clearskin profesjonal i platkow oczyszczajacych tez z avonu clearskin profesjonal Jesli cos cie zainteresowalo pisz Reczy na wymianke 1.podklad rimmel wake up odcien ivory uzyty raz 2. podklad oriflame odcien ivory uzyty raz 3.czerwona pomadka do ust inglot nowa 4. podklad maybelline super stay 24h odcien ivory nowy 5. liner 24 h w pędzelku firmy BAURJOIS nowy 6. dwa tusze do rzes pogrubiajaco wydluzajace nowe 7. krem under twenty matujacy nowy brak zdjecia 8.krem cicoplast la roche polowa 9.podklad aastor natural finish odcien 300 uzyty raz 10. roll on redukujacy zaczerwienienia i blizny avon nowy |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w styczniu wymienie kosmetyki rimmel astor inglot i inne
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1359633466?
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
coś za pomadkę inglota?
|
|
#4 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Zabanowanym wielokrotnie użytkownikom dziękujemy
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.