|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozjaśnianie henny, pomocy!
Pomocy, pofarbowałam włosy henną khadi- jasny brąz, który miał wyrównać kolor moich włosów, jednak złapał nierównomiernie, dół mam czarny, z odblaskami brązu, górę w jasnym brązie. Czy można to rozjaśnić proteinowym rozjaśniaczem z joanny? Na wszystkich tego typu produktach jest napisane,że nie stosować na włosy po hennie, jednak tu nic takiego nie ma. ktoś z was próbował czegoś takiego? A może nie bawić się tylko poczekać aż henna sama się wypłucze ( o ile to możliwe) ? Ratunku dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozjaśnianie henny, pomocy!
Nie wiem co to za henna khadi ale jeśli 100% naturalna to nie ma opcji, żeby się wypłukała. Moja trzyma już z 10 miesięcy i powiedzmy, że jest minimalnie jaśniejsza, ale do wyblakłej to jej dalekooo.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozjaśnianie henny, pomocy!
Dziękuje za odpowiedź
![]() Nie mogłam wytrzymać wczoraj i jednak użyłam tego rozjaśniacza na pasemkach, ryzykując niebieskimi włosami,ale całe szczęście kolor rozjaśnił się . Dodatkowo szorowałam szamponem przeciwłupieżowym z sodą i nie ma już aż takiego czarnego, uff... ![]() Także dziewczyny, zanim zdecydujecie się na hennę " bo jest naturalna i zdrowa, a wy wracacie do swojego koloru" zastanówcie się. Miałam niejednolity kolor, w połowie naturalny, to teraz mam niejednolity tyle,że nienaturalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.