![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dobry Fryzjer - Jaworzno
no więc moje kochane znacie jakieś fajne zskłady fryzjerskie w jaworznie..z fachowa obsłóga i z naprawde utalentowanymi fryzjerami...jesli któraś z was jeżdzi do jawozrno lub tu mieszka i wąłśnie tu sie obcina..to jaki salon fryzjerski polecacie??
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzjer doskonały?:D:D-Jaworzno
Cytat:
Też szukam fryzjera godnego polecenia, ale jak widać mało osób z Jaworzna, zagląda na to forum... a szkoda ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja tez szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Też odradzam właśnie ten na pocztowej - dla nich 2 czy 20 cm nie robi żadnej różnicy i wychodzi się z jeżykiem na głowie,a poza tym na gagarina - tam też zbierają potężne skalpy. Fajnie cieniują w michelle na podwalu,ale byłam tam wieki temu,więc nie wiem jak jest teraz.A poza tym całkiem przyzwoicie tną przy przystanku w centrum(po schodkach koło kiosku i lotto).Ja zawsze przychodzę ze zdjęciem wymarzonej fryzury i tłumaczę każdy szczegół i jeszcze raz powtarzam- wtedy nie powinno być żadnych niespodzianek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
na Osiedlu gigant jest fryzjer do którego ja zawsze chodzie nazywa sie Julia i bardzo miła obsługa i zawsze obicnaja tak jak ja chce
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Moge polecic fryzjera chyba na ulicy matejki w centrum (pierwsza w lewo od rossmana). Spoko tna, ale praiwe w ogole nie modeluje, wiec jak przychodzi sie obciac wlosy, a nie zrobic fryzure to wychodzi sie bez zadnego lakieru itp. Znam jeszcze ten salon nad natura, ale ostanio cchialam zeby mi obcili 2 cm (koncowki), a poszlo chyba z 10.... sporo razy tam bylam ostani raz w marcu ale sie zrazilam i powiedzialm ze nie pojde wiecej do fryzjera, no ale niestety trzeba. Dziewczyny z Jaworzna piszcie
![]() Edytowane przez laktoza Czas edycji: 2007-06-23 o 09:56 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
alfaparf na mickiewicza zaraz obok żabki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Od mojego ostatniego postu tutaj minęło sporo czasu. Obecnie chodzę do sznajdera i jestem zadowolona.
Też w centrum, nad zoologicznym naprzeciwko krzyża, tylko po drugiej stronie ulicy... Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ![]() Jak widać po forum chyba w naszym mieście nie ma takich fryzjerów którymi można się pochwalić.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witam teraz zauważyłam ten watek. Ja właśnie też borykam się szukając porządnego fryzjera. Ostatni byłam u beaty kirker (nie u niej osobiście bo do niej są straszne terminy) ale u jej pracownicy. Obcięła mnie bez rewelacji. Do Sznajdera też chodziłam i jeśli chodzi o farbowanie byłam bardzo zadowolona ale co do obcinanania niestety nie. Ja mam grzywke i nigdzie nie umieją jej fajnie przyciąć
![]() Ogólnie byłam w wielu salonach Tadeusza nie polecam - zwłaszcza na farbowanie - fatalne mają kosmetyki. Cuchną te farby okrutnie :/ Dobry fryzjer to skarb a u nas chyba trzeba takiego ze świeczką szukać. Jeśli ktoś ma naprawde dobrego niech się podzieli informacją. Ja zastanawiam się nad tym salonem na mickiewicza koło żabki może faktycznie tam warto się wybrać...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Teraz zdecydowanie odradzam salon Julia na gigancie została włascicielka która niestety nie potrafi obcinac
![]() Salon kleopatra na podłezu naprzeciwko biedronki z drugiej strony bloku, fajna kobieta tam obcina, własnie przeniosła sie z gigantu tam. Moge polecic równiez salon visage na podłezu ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A w kwestii farbowania ma któraś z Was jakieś miłe doświadczenia?
Musze coś uczynić z kolorem włosów mych, ale już kilka razy porządnie rzecz mi spartolono, więc potrzebuję rekomendacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o farbowanie polecam salon Loreala ten w cetrum na przeciwko krzyża (tam się po schodkach wchodzi po jednej stronie jest salon kosmetyczny a po drugiej fryzjer) kiedyś na dole był zoologiczny. Farbuja tam dobrymi włsokimi kosmetykami wiec naprawde warto zapłacic bo kolor ładnie się utrzymuje i dość długo. Jeśli dodatkowo masz talon na saunę na włosy to efekt jest śliczny. Ja tam farbowałam 2 razy włosy i za każdym razem byłam zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dzięki śliczne Sybillla, potrzebowałam drobnej sugestii
![]() W kwestii zakładu na Pocztowej - jak najbardziej popieram! Ja już po wejściu miałam wrażenie, że powinnam uciekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
małe sprostowanie: jak najbardziej popieram negatywną opinię o pocztowej (gwoli ścisłości)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy ja się tam własnie dziś wybieram na ostatnią saunę na włosy z mojego karnetu. Kiedyś kupiłam po promocyjnej cenie ten karnet i własnie ostatnia mi sauna została się zastanawiam ile teraz taki karnet kosztuje. Na farnowanie też się tam szykuje ale dopiero po 10
![]() Jak się zdecydujesz to daj znać czy ci się podobało i czy jesteś zadowolona? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jasne, Sybilla, dam znać na bank
![]() Chociaż coraz bardziej przyzwyczajam sie do nowego koloru. Wcześniej wydawał mi się za ciemny, ale już chyba jest okej (hmm, może się po prostu zmywa ![]() Skoro Ty pomykasz tam po 10-tym, to proszę Cię o jakiś cynk, czy wszystko na główce masz w porządku ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jest nowa fryzjerka na Towarowej... tam pomiedzy blokami... za blokiem 42, to ten taki ostatni przed zakretem... tesciowa moja u niej byla i bardzo zadowolona. Slicznie obcina, slicznie uklada wlosy... nie wiem jak cenowo, zapomnialam zapytac... ja tez sie tam w ybieram, chcialam przed swietami,ale nie miala juz miejsca wolnego.. a chyba z tydzien przed chcialam. Bardzo duzo ludzi ma, a to o czyms swiadczy... wczesniej tam byla fryzjerka ktora tylko obcinac potrafila,ale ukladac ani troche
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
bassienkaw, to jest ten o którym pisałam kilka postów wyzej
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a jak tam cenowo jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
ja za obcięcie i wyprostowanie zapłaciłam 20 zł niewiem jak z innymi zabiegami,cudami itp tid
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No to ceny całkiem dobre... czekam aż mi grzywa odrośnie, włosy troche podrosną i skoczę się do niej... ciekawa jestem,ciekawa
a doradza cos z cieciem? czy mialas jasno okreslony plan? Bo nieraz powiedza,a ze nie pasuje,albo cos |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
bassienkaw, wiesz ja ogólnie znam ta babke i spoko jest mi zawsze cos podpowie, doradzi, pogada
![]() ![]() Jak chodziłam na gigant to miałam jasno określone plan i obcieła mnie dokładnie tak jak chciałam,jak byłam u niej ostatnim razem to poprosiłam o podcięcie i wyprosotwanie, no i tak zrobiła, ogólnie jest spoko moge ją polecic mały osiedlowy zakładzik ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a ja nadal polecam alfaparf na mickiewicza
![]() Ania Darasz o której pisałam wcześniej juz tam nei pracuje, ale z to Karolina Boś to moje odkrycie. Chodzę do niej juz od sierpnia. Jeśli chodzi o mnie to czyta chyba w moich myślach. Zawsze wygladam tak jak sobie to wyobrażałam. W dodatku obcina mnie tak, ze nie musze dużo się nameczyć z ukąłdaniem pozniej włosów. POLECAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Sybilla, a ja Cię znowu pomęczę
![]() Chciałabym, byś mi troszkę dokładniej wytłumaczyła, gdzie jest salon Loreala. Zapodaj np. nazwę ulicy, bo tak jakoś kiepsko sie orientuję ![]() Włosy rozjaśniłam, ale niestety na własną rękę. Minęło już kilka tygodni, z tym że mam coraz większego doła z ich powodu. Muszę przyciemnić, ale okropnie boję się, że wyjdę z czarną łepetyną. Taki przypadek już miałam i ... łoj ![]() W ogóle to jak myślisz - czy jeśli trochę pomarudzę, to wykopią mnie stamtąd, czy raczej cierpliwe istoty tam zatrudniono? ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Maria2008, fryzjera loreala jest jeszcze na podłezu mozesz sie tam wybrac jak Ci nie żal kasy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja w środę mam zamówioną wizytę do tej pani na podłężu... tzn do Marzeny... ten nowy salonik o którym była mowa... teraz u niej była szwagierka i teściowa i obydwie mega zadowolone, choc cenowo nie jest tanio... za dluzsze wlosy, obciecie, z myciem i modelowaniem szwagierka zaplacila 35zł, a teściowa za krótkie ten sam zestaw 30zł
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Moderator
|
Dziewczyny,prosze o uwage; Od 1Maja weszly nowe zasady na tym forum(watek redakcyjny),prosze w watkach nie pisac nazw ulic zakladow fryzjerskich i nr;telefonow.Jesli chcecie sie podzielic adresem/nr;telefonu do zakladow fryzjerskich mozecie wymieniac sie PW.
Starsze posty nie beda edytowane.Mam nadzieje ze dostosujecie sie do Nowych zasad na tym forum.Pozdrawiam. ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez monnaliza Czas edycji: 2009-08-20 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
ja również polecam salon Kleopatra. zawsze doradzi czy w sprawie obcięcia, czy farbowania i wydaje mi się, że ceny nie są wygórowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.