|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
we wrześniu
jeśli czegoś na tej prowizorycznej liście nie ma, to znaczy, że tego nie szukam i nie potrzebuję
za rzeczy z niej oddam to, co w moich wątkach i poszukam poza.ubrania, dodatki i inne pierdoły: XS/S - kosmetyczki. pls, potrzebuję bardzo. - porządna skórzana pieszczocha z ćwiekami typu spike (czarne lub stare złoto), max dwurzędowej, tylko na chudą łapę, bo mam w nadgarstku 15cm (nie szukam czegoś 'w typie', czy japan style - moja się po prostu przetarła, a aktualnie nie mam trzech dych na zbyciu) - koszulki zespołów hard/stoner rockowych, death/heavy/doom metalowych, grunge, psychodeli itd - łapiecie ideę, artyści, o jakich się młodym klerykom nie śniło na długość ok 70cm- ciuchy interesują mnie li tylko w następujących kolorach: czerń, grafit, beż & pochodne, karmel, khaki/zgniła zieleń, biel, bordo, ciemny niczem noc granat, morelowy, neonowy, 'pudrowy' lub pastelowy róż, jeans odmian wszelkich, KONIEC. - nie szukam niczego konkretnego z ciuchów, po prostu muszą mi wpaść w oko, aale jeśli miałabym czegoś potrzebować, to jasnych, prążkowanych bokserek i jeansów mango, model elektra - takich 34 - nie szukam butów, chyba, że skórzanych. torby tylko czarne - czarne skarpetki-stopki - zawsze, w każdej ilości kosmetyki & akcesoria: jeszcze to powtórzę, ale nie toleruję zawartości dodatków mających nadać kosmetykom właściwości sparklących niczym Edward ze zmierzchu. nie. - żele do golenia, chętnie męskie, jeśli tańsze; NIE pianki - żele pod prysznic! jakieś owocowe, ale nie pomarańczowe/cytrynowe/mandarynkowe i broń boże kwiatowe. lubię miętę ![]() - wszystko do stóp: antyperspiranty, sole do kąpieli, kremy (z mocznikiem), peelingi - lakiery do paznokci - NIE żadne brokatowe, drobinkowe czy bógwieco. kolory podobnież jak ubrania + matujący topper - pomadki: matowe, kremowe, farbki do ust. kolory muszą wpaść mi w oko, nie pasują mi natomiast żywe odcienie typu fuksja czy koral - pudry matujące, transparentne lub najjaśniejsze z dostępnej palety - nawilżające/odżywiające kremy do japy z jak najprostszym składem; nie mam żadnych typów, chętnie wypróbuję - łagodne żele do mycia twarzy, apteczne - toniki, jw. mogą być też ziaji - maseczki i glinki! skuszę się na większość - niskie filtry odpowiednie na zimę, apteczne - kremy/sera z witaminą c - pędzle z naturalnego włosia, miękkie. mnóstwo różnych pędzli. - chusteczki do higieny intymnej - cienie: koniecznie matowe. beżowe i brązowe - bronzery do jasnej karnacji, najchętniej jakieś paletki - zapachy - jam biedna studentka, dlatego jeśli już, to testery, bo powoływanie się na ceny bezpudełkowych perfum rodem z douglasa i sephory powoduje u mnie opad rąk. da się taniej - carmex w sztyfcie, raczej nowy - zestaw do brwi oriflame beauty, popielate kredki do brwi - krem do rąk tbs hemp - zmywacze do paznokci książki i inne: - wszystko o Chinach - tomiki poezji polskiej od XIX wieku - książki z serii biblioteka narodowa - wałki do odkłaczania ubrań - świeczki - nie kwiatowe, jakieś owocowe, ale srsly świeczki, nie tealighty - memobook - pudełka na soczewki, nowe - szukam słuchawek - nie jakoś desperacko i w sumie wątpię, żebym jakieś tu znalazła, ale - mile widziane sennheiser cx ![]() iii nie wiem, jak to określić, bo się nie znam - gdyby ktoś miał na zbyciu kabel do (od?) routera, taki na 2, 3 metry, to chętnie przyjmę
Edytowane przez maysun Czas edycji: 2012-09-08 o 16:39 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: we wrześniu
z Biblioteki Narodowej mam wybór wierszy Pruszkina i Gałczyńskiego, poza mam cien do brwi inglota oraz zerknij do kosmetycznego dolozylam troche kosmetykow
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
mam ciemnozielony lakier, świeczniki (może Cię zainteresują), sporo ksiązek,
|
|
#4 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#6 |
|
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie lakiery i mogę zrobić odsypkę transparentnego pudru.
No i trochę ciuchów, może znajdziesz kolor dla siebie ![]() Proszę o odpowiedź u mnie.
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
mam pieszczochę skórkowa ale z piramidkowymi cwiekami jednorzędową
mam cień jaśniutki beżowy l'oreala color infalible nr 016 coconut shake- tester Nowy krem School ten a pękające pięty z pudełkiem lakier szary z essence- taki ciemnoszary
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

za rzeczy z niej oddam to, co w moich wątkach i poszukam poza.
na długość ok 70cm