|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nieklasyfikacja w klasie maturalnej? Pomocy !
Czesc !
Widzialam podobne watki, jednak moja sytuacja jest troche inna, dlatego prosze pomozcie Otoz mam pewien problem. Jestem w klasie maturalnej i niestety ciezko choruje na serce i mam pare innych problemow, przez co czesto opuszczalam szkole. Jednak wszystkie nieobecnosci mam usprawiedliwione przez lekarza. Dzisiaj dowiedzialam sie, ze bede nieklasyfikowana z jezyka niemieckiego na ten semestr (ktory konczy sie w polowie stycznia), z powodu zbyt duzej ilosci opuszczonych godzin (usprawiedliwionych). Jednak w drugim semestrze nie mam juz jezyka niemieckiego, sa to moje ostatnie lekcje z tego przedmiotu, nie zdaje z niego matury. Ocena jaka bede miala na swiadectwie, czyli na koniec szkoly, jest ocena laczna z tych 2 i pol lat liceum. Zatem czy nieklasyfikacja w tym semestrze moze spowodowac 1 na koniec szkoly? Czy moge przez to nie zostac dopuszczona do matury? Czy jest mozliwe ustalenie terminu egzaminu klasyfikacyjnego na wczesniejsze date niz wakacje, tylko jeszcze w drugim semestrze, skoro juz teraz koncze ten przedmiot? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nieklasyfikacja w klasie maturalnej? Pomocy !
Cytat:
jeśli zaliczysz egzamin, to na pewno będziesz dopuszczona do matury, nie martw się
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Idź jutro pogadaj z nauczycielem od niemieckiego, na pewno nikt Cię nie będzie chciał na siłę usadzić. Pewnie będziesz musiała napisać kilka sprawdzianów albo jeden całościowy.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Nie wierzę, że germanista, wiedząc DLACZEGO opuściłaś niemiecki zechce Cię nieklasyfikować. To też człowiek
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie! Nie ma bata, żeby wszyscy Cie olali w tej sprawie, na pewno jak przedstawisz sytuacje popartą usprawiedliwieniami od lekarza to nie będzie problemu, tylko wiadomo musisz się przygotować z materiału bo na pewno będziesz miała coś do zaliczenia.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Otoz mam pewien problem. Jestem w klasie maturalnej i niestety ciezko choruje na serce i mam pare innych problemow, przez co czesto opuszczalam szkole. Jednak wszystkie nieobecnosci mam usprawiedliwione przez lekarza.