|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Październik . Szukam na zimę
NIEAKTUALNA
1. Shopper bag ( nie miniatura ) !! Obojętnie jaki kolor jednak najbardziej marzy mi się kawowa 2. Fajne torebki XXL znanych firm . Najlepiej z HM , Primark itp 3. Lordsy . Za takie buty oddam naprawde dużo rozm. 39 4. Workery na zimę rozm. 39. Także oddam dużo 5. Buty na zimę ( preferuje krótkie kozaki ) rozm. 39 6. Buty na jesień. Bez obcasa . Rozm. 39 7. Balerinki ( w każdej ilości). Za takie z blaszką oddam wiele. 39 8. Buty typu Emu. Ważne żeby nie były za bardzo zniszczone. 39 9. Buty typu lity . Różne kolory rozm. 39 10. Bluzki z kołnierzykami rozm. M 11. Dłuższe sweterki . rozm. M. Za taki z ćwiekami oddam wiele 12. Rurki na gumce w kolorach czarnym, brazowym, kawowym , czerwonym i pomarańczowym rozm . S ( M) zależy od wymiarów 13. Skórka TYLKO czarna lub jasna z ćwiekami rozm. M 14. Płaszczyk na zimę kolor czarny , chabrowy, brązowy, jasno brązowy rozm. M Edytowane przez Ciuchomaniaczka Czas edycji: 2012-12-03 o 18:05 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik . Szukam na zimę
zapraszam do mnie
mam długi sweterek jakieś bluzeczki z kolnierzykiem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.