|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pomóżcie
niedługo ide na wesele,mam śliczną wieczorową suknie,w koloże seledynowym.jest cała w koralikach.jestem ciemną blondynką o niebieskich oczach.niestety nie mam pomysłu na makijaż,a chciałabym wyglądać inaczej niż dotychczas.może ktoś podsunie mi kilka porad,albo wzorów.z góry dziękuje i pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomóżcie
Moze wkleisz swoja fotke? Bedzie nam latwiej.
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej
![]() Mysle, ze znacznie ulatwilabys nam sprawe umieszczajac jakies swoje zdjecie ![]() ![]() Nie wiem jak dotychczas sie malowalas, jednak ja bym postawila na cienie w kolorze takze seledynowym (lub ogolnie pistacjowy) rozjasniony na srodku i np przy kacikach oka delikatnie jasnym niebieskim z migoczacymi w chlodnych odcieniach barwach, ktory by "schlodzil" jeszcze oczko (polecam Art Deco- 394) (ciezko mi opisac ten kolor o tej h ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Fotka z oczkami pomalowanymi na zielono--> chodzi mi o odcien typowo pistacjowy/seledynowy, ale nie mialam takiego zdjecie :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.