|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Marzec u Kretki - Lawendowa Farma, Alterra, Essence, dużo lakierów :)
NIEAKTUALNY!
Witam w marcowym wątku ![]() Wymienię najchętniej kilka rzeczy naraz, jest to bardziej opłacalne odkąd Poczta podniosła ceny. Nie wymieniam się na siłę, interesują mnie głównie rzeczy z listy do przygarnięcia, ale chętnie przyjrzę się wszystkim wątkom ![]() Z chęcią przygarnę: - wodę perfumowaną Neonatura Cocoon Yves Rocher - mydła naturalne do włosów, do suchej skóry - nalewkę octową łopian-pokrzywa z Lawendowej Farmy - kosmetyki apteczne dla atopowców - biżuteria czy ubrania (rozmiar 40-42) też mnie interesują Proste zasady: - nie oszukujemy się! podaję dokładne nazwy i zużycie produktów, w razie możliwości także i zdjęcia - wysyłamy przesyłki poleconym ekonomicznym bądź w ostateczności priorytetowym, oczywiście w bąblach - zabezpieczam kosmetyki oklejając je taśmą przy nakrętkach / miejscach ruchomych ze względów bezpieczeństwa, jeśli tego nie akceptujesz uprzedź mnie - od osób posiadających negatywne przekupki / zero przekupek wolałabym dostać przesyłkę zanim wyślę swoją - jeśli chcesz korzystać ponownie z otrzymanej przeze mnie koperty, proszę usuń z niej moje dane, podobnie wyrzucając ją do śmieci Na wymianę Wymienione W trakcie dogadywania się, jeszcze można pytać Dokładka Pielęgnacja: Twarz: * Olej makadamia ZSK 30 ml - zużycie ok. 20% * Maseczka z białą glinką Lawendowa Farma - użyta dwa razy, zużycie niewielkie * Balsam do ust Lush Lip Service - używany kilka razy, zużycie niewielkie * Maseczka odżywczo – oczyszczająca Dermo Minerały, 2x 2 saszetki - nieużywane * Krem ochronny na wiatr i mróz SPF 20 Emolium - użyty parę razy, zużycie niewielkie * Mleczko 3w1 Avon Care - użyte raz * Krem nawilżający AA Help Cera Atopowa - używany, zużycie około 2/5 * Krem do wrażliwej skóry Alterra - używany, zużycie około 2/5 * krem Ziaja Masło Kakaowe - raz użyty, nie odklejałam sreberka - Mikserek Ciało: * Mydło dla alergików Mydlarnia Tuli małe - nieużywane * Mydło Przywrotnik Urody Lawendowa Farma - używane, wysuszone, zostało około 2/3 kostki * Mydło Czerwona Zebra Lawendowa Farma - nieużywane, odcięte, zostało około 1/4 kostki * Balsam ochronny na zimę do rąk Yves Rocher - zużyta mniej niż połowa * Peeling pod prysznic czerwona pomarańcza & cukier trzcinowy Alterra - 2 razy użyty * Żel pod prysznic Orginal Source Orange & Liquorice - użyty parę razy w niewielkiej ilości, małe zużycie * Żel pod prysznic Avon Senses Celebrate Me - 1/3 z 250 ml Włosy: * Szczotka do włosów z naturalnego włosia dzika Khaja Helena - używana, uprana * Maseczka granat & aloes Alterra - użyta parę razy w niewielkiej ilości, zużycie niewidoczne * Odżywka morela & pszenica Alterra - używana, nie wiem jakie zużycie, bo nie widać, na oko myślę zużyta 1/3 * Szampon przeciwłupieżowy z nasturcją Yves Rocher - raz użyty * Maseczka przeciwłupieżowa AT Avon - użyta dwa razy, zużycie niewidoczne Zapachy: * mgiełka Avon Naturals Słodka Śliwka i Wanilia - nieużywana Kolorówka: Szminki: * Rimmel Lasting Finish by Kate Moss – 16 - użyta 3 razy * Lush Latte Lip Tint - używany kilka razy, zużycie niewielkie * Bell Glam & Sexy 45 - używana 2-3 razy * Bell Galm & Sexy 47 - używana 2-3 razy * Avon Ultra Colour Rich – Chic - użyta kilka razy, zużycie niewielkie * Avon Ultra Colour Rich – Latte - użyta 2-3 razy * Essence – 52 In the Nude - używana, mam z wymiany, zużycie niewielkie Cienie: * Avon True Colour paletka – Mystery - używana kilka razy, zużycie niewielkie * Catrice – 340 Ooops…Nude Did it again! - używany parę razy, zużycia nie widać w ogóle * Essence A New League – 03 oh de prep - 2 razy użyty * My Secret Pearl Touch 105 szary - użyty parę razy * MIYO – 03 Breeze - 2 razy użyty * MIYO – 26 Haze - 2 razy użyty Kredki: * Essence Longlasting eye pencil – 10 almost famous - mam z wymiany, używana, zużyta trochę * Essence Longlasting eye pencil – 16 coolest chic - mam z wymiany, używana, troszkę zużyta * Astor Automatic Eyeliner – Brown - użyta raz Tusze do rzęs: * AnneMarie Börlind Caring Color - 08 czarny - używany, świeży i mokry Twarz: * Baza pod cienie Essence I Love Stage - używana, zużyte (na oko) 20-30% * Krem BB Maybelline – Light - użyty dwa razy * Avon puder prasowany Idealna cera – Fair - użyty parę razy, nie widać zużycia Lakiery (wszystkie używane, ale nieduże zużycie, także niewidoczne): * Golden Rose Fantastic Color 127 (czerwono-pomarańczowy) * Golden Rose granatowo-fioletowy * OPI - I Pink I Love You - 2/3 buteleczki - Mikserek * OPI - Light My Sapphire - Mikserek * Essence Colour & Go – 72 time for romance * Essence Colour & Go – 33 just in case * Essence Colour & Go – 68 high spiritus * Essence Show Your Feet – 03 purple magic * Essence Show Your Feet – 01 caribbean sea * Essence Vampire’s Love – 01 gold old buffy * Essence Nail Art. Special Effect! Topper – 06 you’re a gold mine * Essence Nail Art. Special Effect! Topper – 05 time for reflection * Wibo So Matte w kolorze marchewki * Wibo Beautiful as Rose nr. 7 * Wibo Express Growth 259 (delikatny jasny metaliczny róż) * Wibo Express Growth w kolorze benzyny * Wibo Express Growth 352 (metaliczna ciemna zieleń) * Catrice – 590 Jade Is Not My Name * Catrice – 200 From Dusk To Dawn * Catrice – 480 Miss Piggy Reloaded * Catrice – 330 Absolutelly Chinchilly! * Pease Cameleon 151 * Avon – Wicked Zapraszam
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-04-03 o 14:40 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec u Kretki - Lawendowa Farma, Alterra, Essence, dużo lakierów :)
coś za
* Maseczka granat & aloes Alterra - użyta parę razy w niewielkiej ilości, zużycie niewidoczne * Odżywka morela & pszenica Alterra - używana, nie wiem jakie zużycie, bo nie widać, na oko myślę zużyta 1/3
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Coś w moich wątkach za:
* Mydło z Pianką Lawendowa Farma - nieużywane, odcięte, zostało około pół kostki * Mydło Przywrotnik Urody Lawendowa Farma - używane, wysuszone, zostało około 2/3 kostki * Mydło Czerwona Zebra Lawendowa Farma - nieużywane, odcięte, zostało około 1/4 kostki * Szczotka do włosów z naturalnego włosia dzika Khaja Helena - używana, uprana i być może coś z lakierów?
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Czy coś za Odżywka morela & pszenica Alterra , mgiełkę Avonu, Essence Longlasting eye pencil – 10 almost famous ?
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
proponowalas mi jakis czas temu wymiane
ja moglabym oddac - Bamboo Yves Rocher zostalo ok 25% z butelki 125ml - świeży letni zapach -szminka Nivea pearl shine pielęgnacyjna, dająca lekki kolor różowo perłowy, mało uzywana za cos z Twoich rzeczy ktore mi sie podobaja co Ty na to?
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
* Maseczka granat & aloes Alterra - użyta parę razy w niewielkiej ilości, zużycie niewidoczne * Odżywka morela & pszenica Alterra - używana, nie wiem jakie zużycie, bo nie widać, na oko myślę zużyta 1/3
|
#7 |
|
BAN stały
|
* Avon puder prasowany Idealna cera – Fair - użyty parę razy, nie widać zużycia
* mgiełka Avon Naturals Słodka Śliwka i Wanilia - nieużywana * Szczotka do włosów z naturalnego włosia dzika Khaja Helena - używana, uprana * Peeling pod prysznic czerwona pomarańcza & cukier trzcinowy Alterra - 2 razy użyty * Żel pod prysznic Orginal Source Orange & Liquorice - użyty parę razy w niewielkiej ilości, małe zużycie * Żel pod prysznic Avon Senses Celebrate Me - 1/3 z 250 ml * Balsam do ust Lush Lip Service - używany kilka razy, zużycie niewielkie * Maseczka odżywczo – oczyszczająca Dermo Minerały, 2x 2 saszetki - nieużywane * Krem ochronny na wiatr i mróz SPF 20 Emolium - użyty parę razy, zużycie niewielkie * Mleczko 3w1 Avon Care - użyte raz * Krem nawilżający AA Help Cera Atopowa - używany, zużycie około 2/5 * Krem do wrażliwej skóry Alterra - używany, zużycie około 2/5 * krem Ziaja Masło Kakaowe - raz użyty, nie odklejałam sreberka cos u mnie? |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
cos u mnie za: Peeling pod prysznic czerwona pomarańcza & cukier trzcinowy Alterra - 2 razy użyty * Żel pod prysznic Orginal Source Orange & Liquorice - użyty parę razy w niewielkiej ilości, małe zużycie * Żel pod prysznic Avon Senses Celebrate Me - 1/3 z 250 ml * Mydło z Pianką Lawendowa Farma - nieużywane, odcięte, zostało około pół kostki * Mydło Czerwona Zebra Lawendowa Farma - nieużywane, odcięte, zostało około 1/4 kostki
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
szkoda, ale raczej nie oddam za nie nowej flaszki; a z ciuchowego też nic nie upatrzyłaś?
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Znajdziesz coś u mnie za : -Krem nawilżający AA Help Cera Atopowa -Maseczka odżywczo – oczyszczająca Dermo Minerały, 2x 2 saszetki - nieużywane * Krem ochronny na wiatr i mróz SPF 20 Emolium - użyty parę razy, zużycie niewielkie ?
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
coś za:
* Catrice – 590 Jade Is Not My Name * Catrice – 200 From Dusk To Dawn * Catrice – 480 Miss Piggy Reloaded * Catrice – 330 Absolutelly Chinchilly!
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
przykro mi,ale nic tym razem nie znalazłam. Pozdrawiam.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za oba OPI szczególnie I pink I love you? Z Twojej wish mam balsamy i pomadki Tisane nowe w ilościach hurtowych ;d
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- 3 balsamy i 3 sztyfty? ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Jakbyś mi dorzuciła jeszcze masło kakaowe z Ziaji, to ja mogę Ci tę drugą kredkę dorzucić |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, znalazłam parę rzeczy z kręgu moich zainteresowań, ale aktualnie nie są one dla mnie priorytetem, bo mam swoje zapasy
Będę pamiętać o Twojej propozycji i jeśli się namyślę, to dam znać. Pozdrawiam |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Essence A New League – 03 oh de prep - 2 razy użyty?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
MIYO – 03 Breeze
Catrice – 340 Ooops…Nude Did it again AnneMarie Börlind Caring Color Olej makadamia ZSK 30 ml - zużycie ok. 20% hej to mi się podoba ![]() |
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, cos może u mnie za:
Peeling pod prysznic czerwona pomarańcza & cukier trzcinowy Alterra - 2 razy użyty Maseczka granat & aloes Alterra - użyta parę razy w niewielkiej ilości, zużycie niewidoczne * Odżywka morela & pszenica Alterra - używana, nie wiem jakie zużycie, bo nie widać, na oko myślę zużyta 1/3 * mgiełka Avon Naturals Słodka Śliwka i Wanilia - nieużywana ![]() odpisz proszę u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
spodnie rurki
sukienka nadająca się na impreze/wesele etc kurtka / płaszcz bluza
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Hej i jak ?
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, za Clinique niestety nic, za szampon coś bym chyba dobrała ale go negocjuję więc możesz dopytać się u mnie tak jutro/pojutrze czy został
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

. Pozdrawiam.

Będę pamiętać o Twojej propozycji i jeśli się namyślę, to dam znać. Pozdrawiam