|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Październikowa mini wymiana - glinka, Scandic Banana Mask, Dream Fresh BBNIEAKTUALNE !!! Witam na mojej niewielkiej październikowej wymiance! Zasady: 1) Wysyłam listem poleconym i tego samego oczekuję w zamian 2) Wymianę uznaję za wiążącą kiedy wymienimy adresy 3) Proszę, odpisuj u mnie, a ja będę odpisywać u Ciebie ![]() Na wymianę posiadam kilka używanych kosmetyków, są to: - maska do włosów - Profis Scandic Organic Banana Mask - odlewka - 500 ml - wymieniona z _Kari_ - glinka rumuńska - ASLA Vital Pudra de Argila Professional Line - opakowanie miało 750g, została mniej niż połowa zawartości (na życzenie również mogę zrobić odsypkę) - krem BB - Maybelline Dream Fresh BB odcień Fair - trudno mi ocenić ile go zostało, ale raczej mniej niż połowa opakowania (gdyby jakaś krakowianka była chętna go przetestować, mogę oddać za jakiś drobiazg albo za darmo) Dokładka: - Acne-Derm krem 20g - ok. pół tubki - Natura Siberica - maseczka do twarzy Nocny Detox (opakowanie miało 75 ml, użyłam jej ok. 4-5 razy) - wymienione - 2 próbki podkładu Unifiance La Roche Posay w odcieniu 03 - Meow Skin dippers: Dark Korat sample w strunie - wymienione - Meow Skin dippers: Dark Siamese sample w strunie - wymienione - Mgiełka do ciała Avon - malina, raz czy dwa razy psiknięta - Rosyjski balsam do włosów na brzozowym propolisie - mogę zrobić odlewkę Chętnie przygarnę: kosmetyki naturalne (szczególnie rosyjskie), delikatne myjadła do twarzy, niektóre półprodukty, niezmydlalną frakcję sojową w każdej ilości, hydrolaty itd., ale można kusić i innymi. ![]() PILNIE SZUKAM POJEMNEJ KOSMETYCZKI (na szaro kosmetyki, które znalazły już nowe właścicielki)
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” ![]() Edytowane przez catarsis Czas edycji: 2012-12-12 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowa mini wymiana - glinka, Scandic Banana Mask, Dream Fresh BB
cos za bananową maske?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może znjadziesz coś u mnie za bananową maskę??
Odpisz u mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Moge zorbić odsypkę Lily ale nie całą połówkę Biga bo to nie opłacalne dla mnie. Za 500ml maski mogę oddać 5ml różu Lily... to wychodzi tak samo cenowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś za maskę?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=652158 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś za maskę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Przeciętna próbka minerałków ma może 1ml... ale żeby bardziej zobrazować to 5ml daje 1g minerałków, i jest to taki słoiczek "sample" jaki ma np. Everyday Minerals
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za maskę i glinkę ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za maskę bananową?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś za acne-derm?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37777643 troche mało jak na wymiankę ![]() Edytowane przez christiee06 Czas edycji: 2012-11-23 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a może spróbujemy znaleźć coś jeszcze.. masz może jakąś wish albo cos z mojej chciej-listy? szkoda, a możesz mi napisać kiedy ad został otwarty? Edytowane przez christiee06 Czas edycji: 2012-11-25 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie maska bananowa - mała odlewka i maseczka Natura Siberica. Mam w wątku naturalne kremiki do twarzy i maseczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]()
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mydełko jest w tym momencie w negocjacji, postaram się szybko dowiedzieć co i jak i dam znać. Interesowałoby mnie 100-250 ml maski. Ile możesz oddać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się maseczka nocny detox i odlewka scandic, ale wolę raczej większe wymiany
![]()
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
jednak podziękuje, wole większe wymianki
napisz jak będzie druga dokładka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37777643 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym 200 ml maski bananowej i rosyjską maseczkę NS. Mogę oddać połówkę mydła z glinką i balsam do ust LF. Aby było po równo cenowo spoza wątku mogę dorzucić np. ajurwedyjską maskę do włosów taką nową jeśli Cię zainteresuje albo poszukam coś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Czyli ostatecznie: 200 ml maski bananowej i rosyjska maseczka NS za połówkę mydła z glinką, balsam do ust LF i ajurwedyjska maskę do włosów? Jesli tak to możemy wymienić się adresami. Co do próbki to możesz dorzucić kremik Lavera.
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Ok, nie przeszkadza mi opakowania zastępcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
poszukam dzis wieczorem max jutro rano bizu / musze do domu sie dostac
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.