|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Rtv euro agd
Witam Was Drogie Wizażanki,
Może moje pytanie wyda sie troche nietypowe, ale jednak... Otóż niedawno zaczęłam pracę w Sklepie RTV EURO AGD, dostałam umowę o pracę na okres próbny na jeden miesiąc. Umowa ta kończy się za kilka dni i spodziewałam się, że zostanie ona samoistnie przedłużona, jak w każdej innej pracy, jednak Kierownik sklepu nakazał mi napisać prośbe o przedłużenie umowy do kadrowej. Na sklepie u mnie wszyscy Sprzedawcy mają już ponad półroczny staż i nikt nie musiał pisać żadnej prośby, umowy zostały od ręki przedłużone,. Trochę się niepokoję, dlaczego tak może być, może któraś z Was sie orientuje? Pozdrawiam
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rtv euro agd
Halooo? Wie ktoś coś na ten temat?
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
może chce sprawdzic twoja wiedze na temat ortografi
a tak na powaznie w wiekszosci firm piszę się taką prośbę, uzasadniajac dlaczego chcesz tam zostac bla bla szmery bajery. trzeba ładnie sklecić, żeby się kierownikowi spodobało. Jak ci karze to pisz - nie czekaj.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spotkalam sie z firma, w ktorej sie pisze takie podanie :O
A RTV AGD znam BAAAAAAARDZOOOOOO dobrze ;-) Ale skoro prosil, to napisz, widocznie tam sa takie procedury. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pół roku temu nie było takich procedur na pewno... troszkę to dziwne mi się wydaje, sama nie wiem co myśleć o tym... RTV AGD znasz baaardzo dobrze? pracujesz tam/pracowałaś? Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie odpowiedzi
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys nie bylo, ale teraz moze sie zmienilo, nie pękaj, na pewno nie oznacza to nic zlego
Nie, nie pracowalam W ale mozna powiedziec Z. |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
rtv euro agd
Hejo
![]() pracuje ktoś może w rtv euro agd i może podzielić się opinią? Jak tam jest? Czy naprawdę trzeba ludziom wciskać kit. Czy uczciwym promowaniem dobrych produktów się nie zarobi? I przede wszystkim czy ciężko jest wyrobić premię? Będę wdzięczna za każdy post
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: rtv euro agd
Z tego co słyszałem to praca nie taka ciężka jeśli masz gadane i sprzedasz wszystko ludziom. Czasem wystarczy być miłym do klienta, chyba że trafi się gbur.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

a tak na powaznie w wiekszosci firm piszę się taką prośbę, uzasadniajac dlaczego chcesz tam zostac bla bla szmery bajery. trzeba ładnie sklecić, żeby się kierownikowi spodobało. Jak ci karze to pisz - nie czekaj.