![]() |
#1 |
BAN stały
|
Roc, Irena Eris, Sephora, Lancome... zapraszam:)
Hej dziewczyny i chłopaki
![]() To mój pierwszy wątek, więc proszę o wyrozumiałość. Oto, co mam do wymianki: DOKŁADAM: - Brevoxyl - maść na trądzikowe zmiany skórne - nowa, jest kartonik i ulotka, ważna do 07/10 - telefon Samsung SGH-J700 - używany, w stanie db - wraz z opakowaniem, ładowarką, instrukcją, płytką i wszystkimi kabelkami - różowawy cień Shiseido - szminka Lancome w kolorze zgaszonej czerwieni - pojedynczy cień Manhattan w odcieniu Carbon (ciemna śliwka) - kilka razy użyty - NOWY pojedynczy cień NYX w odcieniu Walnut - 8 plasterków WhiteStripes do wybielania zębów (ponad połowa kompletu) - nowa farba do włosów Casting w kolorku czekoladowym Pielęgnacja: 1. NOWY tonik apteczny Roc Demaquillage Actif - cera normalna lub mieszana 2. Zestaw dwóch produktów Dr Irena Eris SkinMood: Dr Irena Eris, Skin Mood, Duo Affini Regulator Dr Irena Eris, Skin Mood, Duo Affini Krem SPF 10 (Krem matujący) (zużycie obu produktów po ok 40% - w oryginalnym opakowaniu z ulotką, cena sugerowana : 108 zł ) 3. Alfaparf Yellow Aloetrix - Curl&Mold Activator - preparat do modelowana loków zakupiony w salonie fryzjerskim - użyty kilka razy 4. Masło do ciała Farmona TuttiFrutti - karmel&cynamon - zużycie ok 30%, data ważności 02.2011 5. NOWA mgiełka wzmacniająca do włosów Farmona Radical 6. NOWY Pantene Pro V - 2 w 1 - szampon z odżywką, seria: Lśniący Kolor Makijaż: 1. Baza silikonowa Soraya do cery suchej - zużycie ok 50% 2. Cień pojedynczy Lancome w brzoskwiniowo-złotym kolorku (nowy, w kartoniku) 3. Sypki pigment NYX w kolorku niebieskim; nowy 4. Pędzelki: - bezfirmowy, języczkowy do podkładu - Essence of Beauty - podwójny ; blending & eyeshadow brush (z naturalnego włosia) - NOWY Sephora - podwójny; fioletowy - smudge&eyeliner (w opakowaniu z ulotką) - NOWY Sephora - podwójny; pomarańczowy - smudge&shadow (w opakowaniu z ulotką) Szukam: -kosmetyków MAC -preparatów do kąpieli -naturalnych mydeł (np z drobinkami peelingującymi etc) -kadzidełek o delikatnym zapachu -cieni z Inglota -porządnego żelu do mycia cery mieszanej -pędzla do różu -aptecznego toniku i innych ![]() Edytowane przez love_sushi Czas edycji: 2010-05-28 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Roc, Irena Eris, Sephora, Lancome... zapraszam:)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- NOWY Sephora - podwójny; fioletowy - smudge&eyeliner (w opakowaniu z ulotką)
- NOWY Sephora - podwójny; pomarańczowy - smudge&shadow (w opakowaniu z ulotką) może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja też po pędzlę
![]() http://old.wizaz.pl/forum/showthread...8#post19408868
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
NOWY tonik apteczny Roc Demaquillage Actif - cera normalna lub mieszana - Essence of Beauty - podwójny ; blending & eyeshadow brush (z naturalnego włosia) - NOWY Sephora - podwójny; fioletowy - smudge&eyeliner (w opakowaniu z ulotką) - NOWY Sephora - podwójny; pomarańczowy - smudge&shadow (w opakowaniu z ulotką) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
6. NOWY Pantene Pro V - 2 w 1 - szampon z odżywką, seria: Lśniący Kolor
- NOWY Sephora - podwójny; fioletowy - smudge&eyeliner (w opakowaniu z ulotką) - NOWY Sephora - podwójny; pomarańczowy - smudge&shadow (w opakowaniu z ulotką) ] cos u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie krem matujący Eris.Mam poza wątkiem kadzidełka Daisy o bardzo delikatnym ,kwiatowym zapachu.Kadzidełka są w długiej metalowej tubie i do kompletu jest taki stojak drewniany do sadzenia tego patyczka.Gdybyś była zainteresowana to zdjęcie mogłabymzrobić dopiero jutro wieczorem jak wrócę.Kadzidełek jest 22 sztuki.
Mam też nowe mydełka nawilżające w kostce Luksja z prowitaminą B5 i mleczkiem bawełnianym,nowość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
NOWY Sephora - podwójny; fioletowy - smudge&eyeliner (w opakowaniu z ulotką)
- NOWY Sephora - podwójny; pomarańczowy - smudge&shadow (w opakowaniu z ulotką) Poza wątkiem moge przeszukać różniaste rzeczy do kąpieli, ale nie wiem czym cię kusić. Może masz jakieś zapachy, formy ulubione? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
Dr Irena Eris, Skin Mood, Duo Affini Krem SPF 10 (Krem matujący)? mam poza watkiem kadzidełka(cytryna, truskawka, mirra) a w wątku pędzel do różu i inne.. Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-05-26 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
I nic więcej?
![]() Mam też kadzidełka różane i jakieś inne... Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-05-26 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
4. Masło do ciała Farmona TuttiFrutti - karmel&cynamon - zużycie ok 30%, data ważności 02.2011
5. NOWA mgiełka wzmacniająca do włosów Farmona Radical 6. NOWY Pantene Pro V - 2 w 1 - szampon z odżywką, seria: Lśniący Kolor cos u mnie?
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za pedzelek sephory pomaranczowy?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Telefon w jakim stanie, jaki model?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie o taki mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
chętnie oddam maca
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-05-27 o 04:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
BAN stały
|
witaj, niestety to co by mnie interesowalo juz masz wymienione.
a co z inglota moglabys zaproponowac? ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
preferuje wieksze wymiany ![]() pozdrawiam! ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- nic specjalnie nie wpadło mi w oko niestety.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależy mi na pędzlach. Poza wątkiem mam jeszcze żele do kąpieli. m.in Yves Rocher - pomarańcza z Florydy i Athena's Cukier puder. Mam też pędzel do różu Gosh...
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-05-27 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
podoba mi się u Ciebie: 7. NOWY żel Garnier 3 w 1 (żel myjący, peeling, maseczka i kadzidelka, o ktorych piszesz, niestety krem wolalabym wymienic na cos innego, takze gdyby ewentualnie cos innego Ci se spodobalo to daj znac ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
rzeczy do kapieli oczywiscie chetnie przyjme, ale chyba nie akurat za te pedzelki. pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
a orientujesz sie ile one moga byc warte? ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- za pedzelek niestety nic nie widzę... ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- oczywiscie podobaja mi sie u Ciebie np DIOR 5 Couleurs 409 Tropical Light,6 gram,ubytek około 10%.Bez aplikatorów.Welur i kartonik w komplecie.Kod 7M02 ale wiadomo, ze taka wymianka bylaym dla Ciebie nieoplacalna... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Pędzel był sporadycznie używany, raz prany
![]() Oto fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a szukasz może czegoś poza wish? mam jeszcze naturalne mydełko z luffa o morskim zapachu i mogę poszukać czegoś jeszcze - bardzo zależałoby mi zwłaszcza na tym fioletowym pędzelku...
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
witam, cos u mnie za plasterki wybielajace?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się u Ciebie jeszcze:
-pojedynczy cień Manhattan w odcieniu Carbon (ciemna śliwka) - kilka razy użyty - NOWY pojedynczy cień NYX w odcieniu Walnut -oraz pędzel gruby i ten fioletowy cienki.. co wymieniłabyś za żel i kadzidełka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za:
-tonik ROC -pedzel sephora fioletowy/pom? -cien pojedynczy lancome? pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Czyli rozumiem, że na sephorowe nie ma szans?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.