![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
W kwietniu: BU, mazidła, La Roche Posay, Lancome, Estee Lauder, Calvin Klein, ArtDecoWitam w moim wątku Najważniejsze zasady: Nie Przesiaduję na wizazu przez 24h na dobę wiec proszę o cierpliwość. 1.Pierwsza wysyła osoba z mniejszą iloscia przekupek. 2.Kosmetyki wysyłamy dobrze zabezpieczone folią bąbelkową. 3.Odpisuję w Twoim wątku i Ciebie proszę o to samo- odpisuj u mnie 4. Moje kosmetyki są świeże i takich samych oczekuję w zamian, zawsze pytam o daty waznosci. Jeśli po wymianie okazuje się, ze próbowałaś mnie oszukać wysyłając przeterminowane produkty wystawiam negatywa. 5. Rzeczy wymienione zaznaczam na szaro Interesuje mnie głównie pielęgnacja naturalna/półprodukty. WISH: - Podkład mineralny BLUSCHE, średnio jasny lub średni w ciepłej tonacji- priorytet! - kremy, sera z kwasem glikolowym - mydła Alepp, chetnie jakies mniejsze kawałki stezenie 5-25% - ściereczka muślinowa - kosmetyki Dr. Hauschka - Bikor ziemia egipska - kremy z retinolem, wyłącznie nowe - Hydrolat oczarowy, z kocanki - BU peeling enzymatyczny - Balm balm oczyszczająca maseczka z hibiskusem - balsamy do ciała w kostce - Bibułki matujace - Pędzle flat top - kozieradka - love2mix szampon i odzywka pomarancza i chili - Oleje do włosów: amla, sesa, khadi - perfumy (chętnie odlewki): , Escada absolutely me i desire me, Lancome Tresor in Love, Viktor & Rolf Flowerbomb, Versace bright crystal , Dior Hypnotic Poison, TM Angel, D&G Light blue
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2013-06-23 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W kwietniu: BU, mazidła, La Roche Posay, Lancome, Estee Lauder, Calvin Klein, A
1.
1. Biochemia Urody, Serum Lemon, termin ważności widoczny na zdjęciu, użyty kilka razy 2. Biochemia Urody, Konserwant naturalny EKO, użyty raz do produkcju kremu 3. Biochemia Urody, Krem rozjaśniający AZELO/BHA, ubytek ok. 1/4 4. Mazidła, Modyfikowana skrobia kukurydziana Dry-Flo (R) AF Pure, mogę zrobić odsypkę 5. Mazidła, Niacynamid- witamina B3, 20 g 6. Biochemia Urody, Olejek myjący drzewko herbaciane, ubytek ok. 1/4 2. 1. Duży pędzel elite models, stan bdb, mało używany 2. Lily Lolo, Mineral finishing powder, Flawless matte, ok 0,5 g 3. Mazidła, Ekologiczny hydrolat z rózy damascenskiej, ok. 40 ml, ważny do konca czerwca! 4. Phenome, Cukrowy krem do rąk z formułą anti-aging, nie otwierany 15 ml 3. 1. Avene, Cicalfate regenerujący krem do skory podrażnionej 2. Krem Kapucyński z balsamem kapucyńskim i propolisem 50g, raz użyty 3. Sylveco, Lekki krem nagietkowy, ubytek ok 30-35% 4. Synergen, Krem nawilzający do cery mieszanej, nowy zafoliowany 5. L'oreal, Pure zone krem nawilzający przeciw niedoskonałościom, nowy + kartonik 4. 1. Bielenda professional, Maska algowa z glinką ghassoul, raz uzyta 5. 1. La roche posay, Żel Effaclar, zostało ok 100 ml z 400 2. Ziaja pro, Peeling z mikrogranulkami mocny, 1 raz użyty 3. Alva Rhassoul mineral waschcreme, Minaralny krem myjący z glinka marokańską, zostało trochę poniżej połowy 4. Alva Rhassoul, krem balansujący, została ok. połowa 6. 1. Soraya, Ochronny krem do twarzy wysoka ochrona spf 30, raz użyty 2. Lily Lolo korektor mineralny blush away (zielony), minimalny ubytek 3. L'orient glinka rhassoul (ghassoul), 100% naturalna glinka marokańska, ok 90 g 7. 1. Skin 79, Snail nutrition bb cream krem bb ze sluzem slimaka, 40 g z malym ubytkiem, zrobię odlewkę do oddzielnego pojemniczka lub oddam cały za coś z wish 2. Phenome, Enzymatic Gentle Exfoliator, Peeling enzymatyczny, zrobię odlewkę 3. Alva, Volcanic Mineral Clay, Glinka oczyszczająca Rhassoul do cery tłustej i mieszanej ok. 150 g
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2013-06-27 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W kwietniu: BU, mazidła, La Roche Posay, Lancome, Estee Lauder, Calvin Klein, A
1.
1. Chanel, Podkład w kompakcie Teint Innocence SPF 10, odcień 30 cendre- shell, ubytek ok 20%, dla zainteresowanych dokładniejsze zdjęcie 2. La roche posay, Toleriane teint, odcien 13, ubytek minimalny 3. Lancome, Teint idole ultra 24 h, 350 bisque (c), 10 ml 4. Estee Lauder, Double wear, 3w1 tawny, 5 ml 5. Maybelline, Pure liquid mineral, 15 ml odlewka podkładu w odcieniu 30 2. 1. Calvin Klein, Subliminal Purity Mineral Based Loose Powder (Mineralny puder sypki), pelnowymiarowe opakowanie 20 g, odcien 202 buff, minimaly ubytek 3. 1. Iwostin Purritin, Żel punktowy używany na noc przez około tydzień 2. Garnier Roll-on przeciw niedoskonałościom 2 w 1, cera śniada, tylko testowany 3. Artdeco, Système Mosaïque, Camouflage Cream Korektor-kamuflaż w kremie, odcien 1, raz uzyty 4. La Roche Posay, Effaclar A.I. Targeted Breakout Corrector, minimalny ubytek 4. 1. Meow podkład mineralny, formuła Pampered Puss, odcien 3-Angora, Munchkin 8 g z minimalnym ubytkiem Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2013-06-25 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1.
1. MaxFactor, Creme puff 42 deep beige, tylko testowany 2. Avon, Perełki rozświetlające, niewielki ubytek 3. Bourjois, Roż do policzkow 95 rose de jaspe, niewielki ubytek 4. Sleek makeup, Roż do policzkow Life's a Peach 922, minimalny ubytek 2. 1, 2, 3. Poczwórne paletki cieni Avon, ubytek i kolory widac na zdjeciu. 4. Revlon beyond natural, 500 buff chamois, niewielki ubytek
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2013-04-20 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. 1. Lirene Dermoprogram, Body arabica, Balsam brązująco-ujędrniający do ciemnej karnacji, nowy 2. Babydream krem pielęgnacyjny, została połowa 3. Avon, Żel brązująco-rozświetlający do twarzy, rose bronze, niewielki ubytek 4. Avon, Balsam rozswietlający Spotlight, nowy 5. Avon naturals, Balsam fiołek i liczi, zuzycie ok. 1/5 2. 1. Coty, Playboy , Play It Sexy EDT 30 ml., nowy 2. Coty, Playboy, Play It Sexy, Perfumed Deodorant Spray 150 ml, nowy 3. H&M, Body spray Vanilla Kiss, 200 ml, nowy bez 1 psika 4. Forbidden Love, Pink Coast EDP, 100 ml bez 1 psika, słodki kwiatowy zapach
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2013-06-15 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
21.
Alva, Volcanic Mineral Clay, Glinka oczyszczająca Rhassoul do cery tłustej i mieszanej ok. 150 g L'orient glinka rhassoul (ghassoul), 100% naturalna glinka marokańska, ok 90 g Phenome, Enzymatic Gentle Exfoliator, Peeling enzymatyczny, ubytek minimalnie powyżej górnej granicy etykiety - za wish Mazidła, Niacynamid- witamina B3, 20 g Alva Rhassoul mineral waschcreme, Minaralny krem myjący z glinka marokańską, zostało trochę poniżej połowy Alva Rhassoul, krem balansujący, została ok. połowa Mazidła, Modyfikowana skrobia kukurydziana Dry-Flo (R) AF Pure, mogę zrobić sporą odsypkę (nie ma na zdjęciu) 2. Sudokrem, Krem antyseptyczny, zostało ok. 25 g La roche posay, Żel Effaclar, zostało ok 100 ml z 400 Avene, Cicalfate regenerujący krem do skory podrażnionej, ubytek widoczny na zdjęciu Ziaja pro, Peeling z mikrogranulkami mocny, ubyek ocenia na równi z górną kreską napisu ziaja Krem Kapucyński z balsamem kapucyńskim i propolisem 50g, raz użyty La Roche Posay, Effaclar A.I. Targeted Breakout Corrector, minimalny ubytek 3. Iwostin Purritin, Żel punktowy używany na noc przez około tydzień L'oreal, Pure zone krem nawilzający przeciw niedoskonałościom, nowy + kartonik Garnier Roll-on przeciw niedoskonałościom 2 w 1, cera śniada, tylko testowany Soraya, Ochronny krem do twarzy wysoka ochrona spf 30, raz użyty Babydream krem pielęgnacyjny, została połowa Synergen, Krem nawilzający do cery mieszanej, nowy zafoliowany Avon Solutions, Krem pod oczy, nowy SkinCeuticals Phyto Corrective, Nawilżający fluid łagodzacy do skóry wrażliwej, miniatura ok. 4 ml, minimalny ubytek 3. Bielenda, Ideal Skin, Maska algowa z glinką ghassoul, ubytek ok. 30 z 190 g La roche posay, Toleriane teint, odcien 13, ubytek minimalny Maybelline, Pure liquid mineral, 15 ml odlewka podkładu w odcieniu 30 w zastępczym opakowaniu Lancome, Teint idole ultra 24 h, 350 bisque (c), 10 ml MaxFactor Lasting Performance, 108 Honey beige, zostało na wypróbowanie Chanel, Podkład w kompakcie Teint Innocence SPF 10, odcień 30 cendre- shell, ubytek ok 20%, dla zainteresowanych dokładniejsze zdjęcie Avon, Żel brązująco-rozświetlający do twarzy, rose bronze, niewielki ubytek Calvin Klein, Subliminal Purity Mineral Based Loose Powder (Mineralny puder sypki), pelnowymiarowe opakowanie 20 g, odcien 202 buff, minimaly ubytek 8 MaxFactor, Creme puff 42 deep beige, tylko testowany Avon, Perełki rozświetlające, niewielki ubytek Pierre Rene, Super Silky Loose Powder, Puder sypki, nr 03 Transparent, jest to odsypka w zastępczym opakowaniu Rozświetlacz w odcieniu żołtym/ zlotym, ładnie opalizujący, mam z wymianki, dostałam w innym opakowaniu a nie pamiętam jaka to firma. Oddam najchętniej w woreczku strunowym bo obecne opakowanie jest nieszczelne. Guerlain, Meteorites Pearles, 12 rozkruszonych kuleczek, niestety nie wiem jaka to edycja, odcień 03 Estee Lauder, Double wear, odcień 3W1 tawny, 5 z 10 ml Sleek makeup, Roż do policzkow Life's a Peach 922, minimalny ubytek Lily Lolo korektor mineralny blush away (zielony), pełnowymiarowy 4 g, minimalny ubytek Lily Lolo, Mineral finishing powder, Flawless matte, ok 0,5 g Artdeco, Système Mosaïque, Camouflage Cream Korektor-kamuflaż w kremie, odcien 1, raz uzyty 1, 2, 3. Poczwórne paletki cieni Avon, ubytek i kolory widac na zdjeciu. 4. Revlon beyond natural, 500 buff chamois, niewielki ubytek Pomadki/błyszczyki ( wszystkie raz maźnięte): Essence 03, Bourjois 05, Bebe perlowa, Noni Care Strawberry Lakiery do paznokci: Rimmel Pro Salon 705, Lovely 82 Pędzle; Duży wykończeniowy Ellite, mały Essence kabuki (dorzucę gratis do wymiany) JLO Jennifer Lopez, Glow After Dark EDT 60/100 ml Donna Karan, DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 25/50 ml Cacharel, Liberte EDT ok. 12/30 ml Coty, Playboy , Play It Sexy EDT 30 ml., nowy 2. Coty, Playboy, Play It Sexy, Perfumed Deodorant Spray 150 ml, nowy 3. H&M, Body spray Vanilla Kiss, 200 ml, nowy bez 1 psika 4. Forbidden Love, Pink Coast EDP, 100 ml bez 1 psika, słodki kwiatowy zapach Bi-es, Ocean Fun EDP, zostalo niewiele, dorzucę do wymiany FM 96 Amarige - Givenchy SanCaro, SanCaro for women EDP Avon, Incandessence EDT Suplementy Diety: Farmapol Cynk plus A, brakuje 2 kapsułek ze 100 Olimp Labs, Kolagen Activ powder o smaku poziomkowym, mogę odsypać do 300 g
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2013-07-06 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1.
Alva, Volcanic Mineral Clay, Glinka oczyszczająca Rhassoul do cery tłustej i mieszanej ok. 150 g L'orient glinka rhassoul (ghassoul), 100% naturalna glinka marokańska, ok 90 g Phenome, Enzymatic Gentle Exfoliator, Peeling enzymatyczny, ubytek minimalnie powyżej górnej granicy etykiety - za wish Mazidła, Niacynamid- witamina B3, 20 g Alva Rhassoul mineral waschcreme, Minaralny krem myjący z glinka marokańską, zostało trochę poniżej połowy Alva Rhassoul, krem balansujący, została ok. połowa 2. Sudokrem, Krem antyseptyczny, zostało ok. 25 g La roche posay, Żel Effaclar, zostało ok 100 ml z 400 Avene, Cicalfate regenerujący krem do skory podrażnionej, ubytek widoczny na zdjęciu Ziaja pro, Peeling z mikrogranulkami mocny, ubyek ocenia na równi z górną kreską napisu ziaja Krem Kapucyński z balsamem kapucyńskim i propolisem 50g, raz użyty La Roche Posay, Effaclar A.I. Targeted Breakout Corrector, minimalny ubytek 3. Iwostin Purritin, Żel punktowy używany na noc przez około tydzień L'oreal, Pure zone krem nawilzający przeciw niedoskonałościom, nowy + kartonik Garnier Roll-on przeciw niedoskonałościom 2 w 1, cera śniada, tylko testowany Soraya, Ochronny krem do twarzy wysoka ochrona spf 30, raz użyty Babydream krem pielęgnacyjny, została połowa Synergen, Krem nawilzający do cery mieszanej, nowy zafoliowany Avon Solutions, Krem pod oczy, nowy SkinCeuticals Phyto Corrective, Nawilżający fluid łagodzacy do skóry wrażliwej, miniatura ok. 4 ml, minimalny ubytek 3. Bielenda, Ideal Skin, Maska algowa z glinką ghassoul, ubytek ok. 30 z 190 g La roche posay, Toleriane teint, odcien 13, ubytek minimalny Maybelline, Pure liquid mineral, 15 ml odlewka podkładu w odcieniu 30 w zastępczym opakowaniu Lancome, Teint idole ultra 24 h, 350 bisque (c), 10 ml MaxFactor Lasting Performance, 108 Honey beige, zostało na wypróbowanie Chanel, Podkład w kompakcie Teint Innocence SPF 10, odcień 30 cendre- shell, ubytek ok 20%, dla zainteresowanych dokładniejsze zdjęcie
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2013-07-06 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
niacynamid krem rozjasniajacy roz Bourjois ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
czy nowe serum migdałowe (do przygotowania) z BU http://www.biochemiaurody.com/sklep/serum-mandelic.html i nowy hydrolat aloesowy z BU by cie zainteresowały za maske z bielendy?
ew. mam jeszcze nowy płyn micelarny Bioderma Sensibio jescze krem azelo bha mi sie podoba
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2013-04-20 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Coś za:
2. Krem Kapucyński z balsamem kapucyńskim i propolisem 50g, raz użyty -róż Bourjois? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za podkład LRP?
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? sporo rzeczy mi wpadło w oko
![]()
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może znajdziesz coś u mnie? odpisz proszę w moim wątku ![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za olejek myjący BU i krem Sylveco?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
witaj, podoba mi się kilka kolorowkowych propozycji, cos u mnie?
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hm, z pielęgnacji naturalnej mam w sumie do wystawienia
-Ekstrakt z soku granatu z Zrób Sobie Krem, data ważności 2015.05(z tym, że zbił się w bryłkę, chociaż przechowywałam go prawidłowo), pojemność 30 g. odsypana dosłownie szczypta do maseczki I to chyba tyle, dotarły do mnie jeszcze dzisiaj z Korei próbki Time Revolution Night Repair MISSHA i kremu BB Signature, też zaraz będą wystawione ![]() BTW: Skin Ceuticals ma kod J20M, zgodnie z checkcosmetic wyprodukowane 01.2012, jest ważne 12 miesięcy od momentu otwarcia(dostałam go nowego w styczniu tego roku, nie pamiętam dokładnie, ale mogłam odkręcić z ciekawości) Edytowane przez sweetANGELtears Czas edycji: 2013-04-20 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za róż Sleek i Effaclar A.I.
?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos za puder ck i . MaxFactor, Creme puff 42 deep beige, tylko testowany
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Biochemia Urody, Serum Lemon, termin ważności widoczny na zdjęciu, użyty kilka razy
sleek roz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
jeżeli masz atomek to mogę zrobić
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- szkoda ja niestety tez nie
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Coś we wszystkich wątkach za te lub któreś?
![]() 3. Biochemia Urody, Krem rozjaśniający AZELO/BHA, ubytek ok. 1/4 3. Mazidła, Ekologiczny hydrolat z rózy damascenskiej, ok. 40 ml, ważny do konca czerwca! 1. Bielenda professional, Maska algowa z glinką ghassoul, raz uzyta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej, może coś u mnie za:
Duży pędzel elite models, stan bdb, mało używany Artdeco, Système Mosaïque, Camouflage Cream Korektor-kamuflaż w kremie, odcien 1, raz uzyty Avon, Perełki rozświetlające, niewielki ubytek 4. Sleek makeup, Roż do policzkow Life's a Peach 922, minimalny ubytek ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie kilka rzeczy. Znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.