|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Torebki MAGYA
Projektuje torebki Magya. Potrzebuje Waszych opinii. Będę wdzięczna za wszystkie wasze sugestie. Ze swojej strony powiem tylko, że są szyte ręcznie z bardzo dobrej skóry. Interesują mnie opinie o designie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torebki MAGYA
reklama.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pomimo, że to spam to odpowiem.
Torebki bardzo mi się podobają, ale wyróbów o podobnym wzronictwie jest mnóstwo. Podoba mi się detal rozpinanego zamka w Leydi, podoba mi się też stylistyka ZoyaBW. To jako przykłady torebek mniej oklepanych. Ale jedna uwaga - ceny powalają w sensie negatywnym. Doskonale rozumiem, że skóra kosztuje, maszyny, Twoja praca, itd., ale ja bym za tego typu torebkę (o zwykłym wzornictwie) nie dała więcej jak 200 - 300 zł. I żeby nie było że jestem jakaś strasznie skąpa, mam torebki Pierre Balmain, Carolina Herrera, Michael Kors, Tous, czyli raczej średnia wyższa półka cenowa, ale za Twoje w życiu bym 800 zł nie zapłaciła. Właśnie ze względu na to, że są oklepane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jakie ceny....
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z dziewczynami, ceny są zbyt wysokie. Wzory dość standardowe, jedyna torba, która się wyróżnia to Zoya B&W. Jest inna, pomysłowa rzuca się od razu w oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Leydi Croco wpadła mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z dziewczynami z postów powyżej. Za dobrą gatunkowo, skórzaną torebkę mogłabym zapłacić 600 zł pod warunkiem, że wyglądałaby inaczej niż to, co widzę na ulicach.
Torebki o takich wzorach jak twoje można kupić za 50 zł w badziewnym chińskim sklepie, można za 200 zł w małym polskim butiku. Nie wątpię, że twoje są super gatunkowo, ale design mógłby być bardziej odkrywczy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.