|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zelmer czy Russel Hobbs - mikser stojący?
Witajcie !
Zastanawiam sie nad kupnem jednego z dwóch urządzeń : Russel Hoobs Desire 19006-59 Zelmer 491.20 Czy ktoś z Was miał lub ma któryś z nich ? Plusem Zelmera jest to ze ma 15 stopni mocy można kruszyć lód ale nigdzie nie znalazłam informacji o hałasie. Co do Russel ma niby mniej opcji i dodatków ale kiedyś korzystałam z kielichowego blendera właśnie tej marki i wspominam to bardzo dobrze. Szukam głównie miksera stojącego w którym będę mogła zagnieść ciasto i zrobić koktajl plus poszatkować warzywa /f.tarki. Ma byc uniwersalny. Posiadam teraz osobno blender kielichowy i osobno mikser z misa, blender ręczny itd. i zajmuje to wszystko za dużo blatu w kuchni. Dlatego szukam czegoś uniwersalnego all in one. Wiem ze sa wątki o blenderach ale nikt akurat tych dwóch nigdy nie porównywał ![]() Będę wdzięczna za każda opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zelmer czy Russel Hobbs - mikser stojący?
Cytat:
![]() Ps. Znalazłam filmik z tym RH gdzie wyrabiają ciasto (chociaż nie wiem, czy to dokładnie ten model), więc może jednak warto: Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2015-02-27 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zelmer czy Russel Hobbs - mikser stojący?
Lepiej dorob sobie wiecej blatu w kuchni, ew. chowaj sprzet po uzyciu np do wiszacej szafki, ktora zamontujesz na kazdej scianie. Bez sensu dublowac sprzet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.