|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Stoisko z włoską modą o lala Warszawa
Hej dziewczyny.
Orientujecie się, gdzie można kupić w Warszawie lub w okolicach sukienki wzorowane na sukienkach SIMPLE. Marka nazywa się O LA LA lub o lala. internet milczy, jedyne stoisko, które znalazłam w PL to w Ptaku w Łodzi, niestety trochę za daleko... historia jest taka, znalazłam na swojej prowincji piękną sukienkę, tylko się o kilka dni za długo zastanawiałam.... Wzorowana jest na sukience z poniższego linku, z tym, że nie miała rękawków, a ten neonowy róż był wokół obszycia dekoltu i ramion, oraz była neonowa różowa kokardka pod biustem na tasiemce. http://img12.allegroimg.pl/photos/or.../01/3312640193 Proszę pomóżcie... Dałam się zmanipulować, odezwała się we mnie reguła niedostępności,...
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stoisko z włoską modą o lala Warszawa
w Blue City jest jakiś sklep z włoską odzieżą, możesz poszukać w Maximusie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie wiem skąd jesteś, ale sukienki zerżnięte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli nadal poszukujesz, to ostatnio wysiadając z pociągu widziałam gdzieś w przejściu podziemnym sklep, i w witrynie bluzkę tej firmy. Niestety nie wiem gdzie to było, nie potrafię teraz sobie przypomnieć. Ale wiem że to na pewno ta firma, bo bluzkę widziałam na allegro i wpadła mi w oko
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.