![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
WSZYSTKOWĄTEK wrzesień- ubrania XS-L, bielizna, kosmetyki, dodatki!WITAM W MOIM WĄTKU! ![]() -jeśli jesteś czymś zainteresowana to proszę skopiuj opis zamiast wstawiać link, szkoda mi czasu na klikanie
![]() -zastrzegam sobie prawo do negocjacji jednej rzeczy z wieloma osobami, by wymiana była jak najbardziej korzystna -ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie ![]() -Ty nie ignorujesz mnie-ja nie ignoruję Ciebie -nie znoszę chamstwa i wrednych odzywek -preferuję szybkie wymiany, ale oczywiście odpowiem na wszystkie pytania -nie cierpię, gdy ktoś wykazuje chęć wymiany, a później milczy! -jeśli długo się nie odzywam, śmiało się upomnij, mogłam przeoczyć! -nie robię zdjęć na sobie, bo większość z tych rzeczy wymieniam dlatego, że są na mnie za duże lub za małe -wysyłam w kopertach bąbelkowych, delikatne rzeczy dodatkowo zabezpieczam i tego samego wymagam od Ciebie! -preferuję wysyłkę listem poleconym ekonomicznym -będę starała się nadawać przesyłki następnego dnia roboczego, ale nie zawsze mogę pójść na pocztę, więc daję sobie czas na wysyłkę 7 dni, chyba, że dogadamy się inaczej -pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek -nie wysyłam za granicę -po zakończonej transakcji wystawiamy sobie przekupki nie ma w trakcie wymiany jest dokładka Oto, co mam na wymianę: Shock Absorber 28D/60D lvl 3- sportowy top renomowanej marki, nietrafiony zakup, niestety zdążyłąm uciąć metkę, ale nie wyrzuciłam jej. Trzeci stopień podtrzymania w czterostopniowej skali. Biustonosz Pour Moi? Opulence Gel 30C/65C- używany, ma skrócony obwód, ale jest to zrobione porządnie i nie rzuca się w oczy. Posiada żelowe wypełnienie podnoszące i powiększające biust. Wycięta metka. Biustonosz Pour Moi? 30D/65D strapless- mam z wymianki; nowy, z metką, ma malutka wadę-info dla zainteresowanych. Biustonosz H&M 70B push up- stan bardzo dobry, brakuje kokardki między miseczkami, posiada wyjmowane wkładki. Spódnica ołówkowa rozm. S-mam z wymiany, na mnie za ciasna, myślę, że to takie XS/S, wg poprzedniej posiadaczki nieużywana i tak też wygląda Tunika rozm.S-stan idealny, założona kilka razy Jeansowe szorty rozm. 34- stan bdb Bluzka na guziki Cropp rozm. M,na S i L też może być- stan idealny Tunika w paski na jedno ramię Madonna rozm. L-nowa z metką Bluza bejsbolówka Clockhouse rozm. XL, ale wychodzi dużo mniejsza (wg mnie M.)- nowa z metką
Edytowane przez green apple Czas edycji: 2012-11-13 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: WSZYSTKOWĄTEK wrzesień- ubrania XS-L, bielizna, kosmetyki, dodatki!
Spódnica jeansowa Orsay rozm.36 stan bdb, przetarcia na dole są fabryczne
Spódnica Orsay biała rozm.36-stan bdb, ale ma wycięte metki Spodnie 3/4 C&A rozm. 38-stan bdb Spodnie w kratkę Cropp M-stan bdb, brak jednego guzika, ale zapasowy jest przyszyty do metki, więc można to łatwo naprawić. Wymiary: pas 39cmx2, dł.od kroku 83cm, dł.całkowita 103cm Jeansy Orsay stan bdb, wycięte metki, ale to rozm.38 Spódnica czekoladowa 36- ucięta metka, ale to Orsay, stan bdb, kolor trochę ciemniejszy niż na zdjęciu Biała bluzka rozm. S/małe M-posiada delikatne hafty biała nitką, marszczenie przy biuście, stan bdb T-shirt z kapturem Manguun-nowy z metką,rozmiar XL,ale wg mnie mniejszy
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Plecak Adidas, stan bdb, użyty kilka razy, długo leżał w szafie, więc wypiorę go przed wysyłką. Kolor jaśniutki róż.
Plecak-worek w kolorowe paski, użyty kilka razy, stan bdb, fajny na wakacje Portfel skórka ekologiczna+materiał w pepitkę, nigdy nie był używany Torba na ramię czerwona C&A-nowa,zapinana na zamek, w środku mniejsza zapinana kieszonka i miejsce na komórkę Torba Clockhouse- mało używana, ma malutka wade na rączce widoczną na zdjęciu. Zamykana na zatrzask, w środku 3 komory, środkowa dodatkowo zapinana na zamek. Miejsce na komórkę.
Edytowane przez green apple Czas edycji: 2012-11-13 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Bransoletka zielona,regulowane zapięcie
Bransoletka czarne koraliki na gumce Żółte plastikowe koraliki Kolczyki piasek pustyni Kolczyki kwiatki białe Kolczyki żółte Kolczyki kokardki-różne kolory, nowe-brak białych Okulary przeciwsłoneczne- stan bdb, używane kilka razy Bransoletka Camaieu na gumeczce
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dezodorant Impulse Vanilla Kisses- nowy
Urlic de Varens Mini Kiss-nowe BeBeauty żel micelarny do skóry suchej i wrażliwej-ok. połowa została Ziaja Pro- enzymatyczny preparat złuszczający do stóp-odlewka ok. 50ml Ziaja Pro- maska zwężająca pory- odlewka ok. 40ml
Edytowane przez green apple Czas edycji: 2012-11-11 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Szklany krzyżyk
Korale podłużne granatowe Beżowe kuleczki Korale ceramiczne Żółte drobne Czerwone szklane kulki Szklane rureczki Modelinowe w łaty Panterka Drobne drewniane turkusowe
Edytowane przez green apple Czas edycji: 2012-09-14 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Czerwona koszula Halszka roz. 36-używana, stan idealny, noszona zaledwie kilka razy. Bardzo ładnie skrojona, dopasowauje sie do sylwetki, bo jest leciutko elastyczna
Plisowana spódnica House roz. L- używana, stan idealny, założona kilak razy. Dzięki gumie w pasie będzie dobra też na M i XL Top w groszki Amisu roz. XS- raz założony, miseczki lekko usztywnione cieniutką gąbeczką. Fajnie dopasowuje się do ciała
Edytowane przez green apple Czas edycji: 2012-11-13 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
na dokładkę
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz cos u mnie za czerwona bluze bejsbolowke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za czerwoną bejsbolówke
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1347380346 ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- za maslo nic, a co bys chciala za ta bejsbolowke? poszukam poza watkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś za kokardki czerwone i tunikę w paski biało-szarą ?
![]()
Zapraszam na mój wątek wymiankowy ![]() OFERUJĘ m.in Dumę i uprzedzenie Austen, Pani Bovary , Dama Kameliowa i inne WANTED: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=636589 -> SH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post38420455 ->ksiązkowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=631720 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś za bejsbolówkę i portfel ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
pas około 39x2 długość całkowita 100-102
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej, coś u mnie za mini kiss, biustonosz h&m i bransoletkę na gumce?
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1347380346
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za plecak?
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
dlugosc calkowita: ok 97cm
nogawka na dole: 12 cm w biodrach: ok 45 cm ale chyba wiesz, że spodni za stanik nie dam. a nic mi sie wiecej nie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Szerokość na samej górze 36-37 cm
Długość 52cm Można prosić wymiary tych 3 biustonoszy? Chodzi mi tylko o obwód bez rozciągania i po rozciągnięciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
czyli nic nie znajdziesz za stanik ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Mam poza wątkiem odżywkę Nivea Long Repair,użyta raz.Może chcesz ją za dezodorant Impulse,a może coś innego z mojego wątku?Odpisz proszę u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
A.
|
cos za bejsbolowke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
dziękuję za propozycję, ale narazie nie
![]()
![]() |
#30 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Biustonosz Pour Moi? Opulence Gel 30C/65C- używany, ma skrócony obwód, ale jest to zrobione porządnie i nie rzuca się w oczy. Posiada żelowe wypełnienie podnoszące i powiększające biust. Wycięta metka. Biustonosz Pour Moi? 30D/65D strapless- mam z wymianki; nowy, z metką, ma malutka wadę-info dla zainteresowanych.? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.