|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wózek 3w1: Bebetto czy Baby Design?
Witajcie,
W związku z nieubłaganie zbliżającym się terminem zostania szczęśliwym ojcem, zbliża się moment zakupu wózka dla małej pociechy. Żona jeżdżąc po sklepach pooglądała wózki i wybrała kilka modeli, które najbardziej jej się spodobały. Decyzja o wyborze spadła jednak na mnie ![]() Poszperałem trochę i na placu boju zostały dwa: - Bebetto Nico Plus - Baby Design Lupo/Lupo Comfort Jako że nigdy wcześniej wózka nie kupowałem proszę Was o pomoc i opinie o tych wózkach... |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wózek 3w1: Bebetto czy Baby Design?
Jest wątek zbiorczy dot. wózków
![]() Ja radziłabym się zastanowić nad 3 w 1, miałam Bebetto Murano, ciężka landara, zniesienie przez 1 osobę z piętra to niezły wysiłek, dużo miejsca w bagażniku, cieszę się, że tą krowę sprzedałam ![]()
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź. Wątek przytoczony przez Ciebie widziałem, ale dotyczy on wielu wózków, a mnie interesują tylko te dwa.
Na razie Bebetto nie skreślam bo ten taki ciężki nie jest - z gondolą jest 3kg lżejszy od Murano. Tragedii więc nie ma. Interesują mnie jednak opinie na temat produktów tej firmy: jakość wykonania, przemyślenie rozwiązań itp. Za każdą uwagę będę wdzięczny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bebetto od strony technicznej:
- ciężko się sklada - mała spacerówka (b. mała) + duża gondola - złożony stelaż zajmuje b. dużo miejsca - mój leciał od nowości na jedną stronę - za mały pseudo spiworek do spacerówki - nie ma skrętnych kół, duzo trzeba siły żeby wjechać w zakręt ![]() 3 kg to wbrew pozorom nie jest duza rocznica. Ogółem nie polecam.
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oza tym nie dramatyzujmy, że brak skrętnych kół skreśla wózek i szufladkuje go jako "trudno wyrobić zakręt". Zgodzę się jedynie ze stwierdzeniem, że mistrzem manewrowania takie wózki nie są ![]() Spojrzałam w opis Bebetto i fakt, spacerówka nie wzbudza mojego zaufania ![]() Baby Design Lupo też szału nie robi.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
karolca - nie sprecyzowałam - przez wagę wózka trzeba się wysilić, by wziąć zakręt. Nie dramatyzuję. Nie piszę o Nico, tylko o Bebetto.
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bebetto ma skrętne koła więc naprawdę nie rozumiem w czym problem ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o bebetto Nico plus, ostatnio też na niego wpadłam, mam w zamiarach go opisać, podjadę do sklepu i go zobaczę na żywo
<ciach_reklama> Edytowane przez pierwszabryka Czas edycji: 2013-08-09 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.