|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
akcesoria kuchenne-co wybrać?
Pomóżcie! Od dawna poszukuję wąskiej suszarki na naczynia, mam zlew narozny i chcialam cos w ten róg wstawić na czym mogłabym ustawic talerze, bo szklanki moga stac na ociekaczu od zlewozmywaka... No i dzis znalazłam 2 i jest problem ????która????
-Jedna jest z plastiku, ładny styl, pasuje mi kolorystycznie do kuchni, jest skladana. wklejam obrazek, na którym ja widać i link do str z innymi akcesoriami, które sa fajne i mogłabym cos dokupić, ma w takich kolorach solniczkę http://www.giostyle.com/pagesin/prodotti/prodotti.htm Co prawda kupiłam tą niebieską ale jutro moge wymienić... - druga to chrom satynowy, obrazka nie wklejam bo kazdy chyba wie jak wygladaja takie suszarki, chociaz ten wzór żadko spotykam, no ale ogólnie- chromowa. Mam w kuchni reling chromowy i 2 koszyczki wiszące, satynowy jest tez zlewozmywak, więc tez pasuje. Ale nie wiem czy te chromowe dodatki nie sprawiają wrażenia zimna i są dośc popularne.. Co byście wybrały? I zdjęcie frgmentu mojej kuchni: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: akcesoria kuchenne-co wybrać?
i co nie macie żadnej wizji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Elu ja bym 2 wzięła. Jakos tak nie moge sobie tego plastiku tam wyobrazić.
Ewentualnie "ciepło" nadrobiłabym jakimś innym dodatkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Sama niedawno wymienilam suszarke z plastikowej na nowa ze stali nierdzewnej. Plastik po jakims czasie trodno jest domyc, a to oznacza brud i bakterie. Proponuje wiec chromowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
dzięki dziewczyny za odpowiedzi, trochę długi sie one nie pojawiały i podjęłam decyzję sama.... wybrałam kolorową
![]() Względy: 1) mam dosc zacieków z wody na chromie, a z czyszczeniem tej nie bedzie problemów bo jest rozbieralna 2) gdybym zostawiła chromową to byłby taki "blaszany kąt", a tak to troche ta rozwesela 3) w takich kolorach mam solniczki Tupperware, wiec jest juz cos co nawiązuje kolorystycznie (na zdjęciu) i dokupię cukiernicę 4) im dłuzej patrzyłam tym bardziej mi sie podobała i to nie jest tak ze nie pasuje plastik, bo jest on dosc gruby no... to tak to wygląda..., zreszta nic nie trwa wiecznie, ta czy inna -kiedys zmienię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
troche po fakcie ale znalazlam zdjęcie mojej suszarki i stonę z akcesoriami tej firmy.http://www.10x10.co.kr/street/brands...d=&pagesize=60
Skoro juz taki watek załozyłam i poblem rozwiązałam to moze wklejcie zdjęcia właśnie kuchennych przyborów, które uważacie za ładne, ciekawe, arcyprzydatne itp..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja mam w tym kolorze młynareczkę- na pewno wiesz jaki pojemnik ma taką nazwę, świetny do posypywania pudrem cukrem, zresztą można skompletować z tej firmy cały zestaw w tym kolorze świetnie się prezentują, dlatego myślę że też bym wybrała niebieską.Zresztą to mój ulubiony kolor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.