|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
La Roche-Posay Effaclar Duo
Witam!
Mam pytanie do dziewczyn, które używały/używają tego kremu. Otóż sama go używam od niedawna, z pełną świadomością jego oczyszczających własciwości, objawiających się w licznych niespodziankach na twarzy... Nie mam cery jakoś bardzo problemowej, ale denerwowały mnie zaskórniki głównie na czole i brodzie, dlatego zdecydowałam się na effaclar. Teraz, po kilkukrotnym jego zastosowaniu, mam trochę tego syfu na twarzy i może to i dobrze, bo to znaczy, że krem działa... Chciałabym tylko wiedzieć, czy u Was reakcja była taka sama/podobna i czy krem rzeczywiście oczyścił Waszą twarz? Wyszło co miało wyjść i skóra pozostała ładna i czyściutka? Bardzo mi zależy na tych informacjach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: La Roche-Posay Effaclar Duo
Cytat:
no więc u mnie tak nie było- tzn. na początku nie miałam żadnych niespodzianek.. Używam już 3 miesiące jednej tubki i naprawdę było widac poprawę... skóra się ujednoliciła, nie było wyprysków... ale do czasu... teraz, po 3 miesiącach mam wrażenie, że skóra się do niego przyzwyczaiła i że już nie działa.... ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
u mnie był początkow wysyp, a potem cieszylam sie gladka cera az do teraz, dzieki niemu i produktom z tej linii pozbylam sie tradziku
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam ale nie mam żadnego wyspu, pewnie dlatego ze przyczyną mojego tradziku sa hormony, ale krem lubie, głównie uzywam by rozjaśnic trochę blizny
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki za informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.