|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pomoc:wizażystka z Lublina
Cześć dziewczynki
Mam do was gorącą prośbę ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Pomoc:wizażystka z Lublina
Hej, całkiem niedawno wracałam do domu i zobaczyłam, że w salonie kosmetycznym na Królewskiej jest promocja tzn. wizażystak wykonywała za darmo makijaże i udzielała porad. I wiesz zdecydowałam się na makijaż i efekt był taki, że wszystkie znajome były nim zachwycone. Poza tym widziałam jeszcze kilka innych jej klientek umalowanych przez nią i powiem Ci, że ona zna się na rzeczy naprawdę. A salon mieści się na Królewskiej naprzeciwko Katedry koło księgarni i nazywa się "Sanna".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
dzieki bardzo za informacje, pojde i zobacze co i jak, a nie wiesz jakich kosmetykow uzywa?
buzka
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niestety za bardzo nie orientuję się, ale z tego co pamiętam to dużo miała takich profesjonalnych, których nie można dostać w zwykłych sklepach. Ja w każdymrazie polecam. Aha i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dzeiki slonko za życzenia, pójdę moze dzisiaj i zobaczę jak to wygląda.A o efekcie nie omieszkam poinformowac.Pa pa
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam Lublinianki!
Ja makijaż ślubny robiłam w sierpniu w Instytucie Erisa na Głębokiej.Jako podkładu użyty został kamuflaż ,ale nie było efektu maski,ale za to makijaż był bardzo trwały i był delikatny,jedyne do czego miałam zastrzeżenia to chba to ,że rzęsy mogły być bardziej wydłużone...Proponuję Ci wybrać się na makijaż próbny,wtedy najlepiej ocenisz umiejętności wizażystki,a także można dobrać kolorystykę...Pozdrawiam i życzę powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.