|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wątek do wymiany glosami w konkursie viralowym Braun?
Witam
Nie wiem czy powinnam to oznaczyć jako problem do zgloszenia czy wlasnie pytanie techniczne,powstał wątek do wymiany glosami w konkursie viralowym Braun,a z tego co kojarze takie watki byly zamykane bo nie o taka wymiane glosow chodzi?Chyba ze cos sie zmienilo i sie myle. Pozdrawiam link do watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720605 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: wątek do wymiany glosami w konkursie viralowym Braun?
Wątek na odpowiednim forum, dozwolony
![]() Zanim zdecydujesz się na udział w wątku przeczytaj post napisany przez Zlosliwiec : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=19 aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmm tylko nie bardzo wiem w jakim sensie ta wypowiedz dotyczy mnie,a z tego co pamietam watki o wymianie glosow byly zamykane
dla przykladu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550468 ostatnia wypowiedz admina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() wtedy nie było systemu wykrywania nadużyć taki jaki jest teraz. aniolek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
nie rozumiem polityki konkursu BRAUN i wielokrotnego klikania jednego dnia przez drugie konto ,często własnością tej samej osoby.
o ile jestem w stanie uwierzyć w grono wielbicielek i chęci oddawania głosów dla "starego konta/użytkowniczki",tak nie rozumiem skąd więzły się tak duże ilości oddanych głosów nowemu kontowi . dla mnie to nabijanie głosów w sztuczny sposób i nie chce brac w tym udziału. kiedyś konkursy wyglądały inaczej,dziś nie liczy się juz fair play,dlatego rezygnuje z konkursu. prosze o usunięcie baneru z mojego podpisu.sama nie potrafię
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-10-05 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie chodzi mi o wątki, ale o klikanie sobie głosów z innego komputera .jak uwierzyć w 600 kliknięć?
Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dot.: brak wiadomości pw
Witam
Biorę udział w konkursie Brauna. Większość piszę, że została usunięta. Ja też nie widzę siebie w rankingu. Czy także zostałam usunięta? Czy zbierać dalej glosy? Jeżeli ktoś zostaje usunięty to link też powinien przestać działać. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Albo chociaż jakąś wiadomość na pw należy wysłać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.