|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prostownica Remington - problem
Witam,
otóż kilka dni temu zamówiłam sobie prostownicę Remington S3500 Ceramic Straight no i wszystko by było dobrze gdyby wyglądała identycznie jak na opakowaniu. Miała inne znaki na pokrętle (tylko 150 i na samym końcu "linii" 230) i nie miała znaku "r" przy nazwie na wierzchu (na yt widzialam dziewczynę która robiła recenzję jakiejś prostownicy z remingtona i tamta też nie miała tego "r" także nie wiem). Reszta była identyczna. Nie wiem co mam myśleć, mam gwarancję i sprzedający miał 100% pozytywów także może to po prostu jakaś zmieniona wersja tego modelu. W internecie nie mogłam znaleźć real foto tej prostownicy i natrafiłam tylko na to http://img1.sprzedajemy. pl/540x405_sprzedam-prostownice-remington-s-2475286.jpg (bez spacji) które się zgadza z tym, co dostałam. Na tej aukcji kupiłam tą prostownicę: allegro.pl/prostownica-remington-s3500-wtyk-pl-gwarancja-3-1-i3392658772.html . No i zwracam się tutaj bo męczy mnie czy jest to oryginał czy nie. '.' Edytowane przez severalflames Czas edycji: 2013-07-27 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prostownica Remington - problem
Cytat:
szczerze?:P przeczytałam 3 razy to co napisałaś i kompletnie nie wiem o co ci chodzi... ![]() jakie inne znaki na pokrętle? poprostu to jest temperatura nagrzewania od 150 do 230 stopni...i tyle... jakie R na wierzchu? nazywała się "Emington" czy jak?:P ma 2 prostownice remingtona i nic takiego nie ma...na aukcji też nie ma żadnego R... moim zdaniem szukasz dziury w całym....normalna prostownica nie jakaś podróbka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja też nie rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
imageshack.us/g/837/ smj8.jpg/ (usuń spacje) Edytowane przez severalflames Czas edycji: 2013-10-21 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.