|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() kurs ecdl- warto?
Witajcie
![]() Mam mozliwosc zrobienia sobie certyfikatu ecdl- koszt wynosi ok. 300 zł. Czytalam o tym na necie, ale wciaz sie wacham. Moze któraś z was robiła ten kurs? Moze sie przydac w przyszlym poszukiwaniu pracy, czy moze jest to "kurs tylko dla blond sekretarek"? dziekuje;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kurs ecdl- warto?
zrobiłam kurs i jestem posiadaczką certyfikatu, wszak jestem blondynką
![]() ![]() ![]() ![]() Za granicą też nie miałam go okazji przetestować, bo moja praca polega raczej na pstrykaniu zdjęć niż siedzeniu w biurze przy komputerze ![]() Myślę, że jak 300zł nie jest dla Ciebie ogromnym wydatkiem to warto ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmm a trudno jest zrobic taki kurs?
cos w necie jest niby napisane na ten temat, ale jakby mozna bylo poprosic o wiecej informacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Czy ja wiem czy trudno? Zależy od tego czy lubisz pracę z komputerem i czy Cię to interesuje. Dla mnie nie było trudno, kurs był naprawdę dobrze zorganizowany, wykładowcy bardzo dobrze potrafili przekazać nam swoją wiedzę, grupa też była bardzo fajna, było wesoło. W naszej grupie nie zdał chyba tylko jeden chłopak,ale on na zajęciach zamiast słuchać wolał siedzieć na czaterii itp. Ja bardzo miło wspominam ten kurs, na pewno przydatna jest ta wiedza którą na nim zdobyłam.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie bardzo lubie prace z komputerem, poza tym jestem po studiach informatycznych, a dodatkowa wiedza by sie rpzydala. a to sie zapisuje u siebie w miescie i sie chodzi poprostu na zajecia, tak? a dlugo trwa taki kurs? dziekuje raz jeszcze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja kurs robię w ramach czesnego na uczelni. Na informatyce przerabialiśmy tematy, a teraz zdajemy poszcególne moduły. Narazie mam 2 do przodu. Egzaminy są łatwe,a wydaje mi się, że papierek potwierdzajacy znajomość komputera przyda się w poszukiwaniu pracy/
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
tak zapisujesz się i chodzisz na zajęcia...mój trwał 3 miesiące 4 dni w tygodniu chyba po 6h o ile pamiętam, ale ja wtedy byłam po szkole więc jeszcze nie pracowałam. Z tego co pamiętam ten kto pracował mógł sobie jakoś tam ustalić godziny jak mu pasowało.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo za pomoc- w takim razie zdecyduje na ten kurs
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.