|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomóżcie w znalezieniu odpowiedniego kosmetyku
Cześć dziewczyny
Szukam dwóch kosmetyków. Pierwszym jest jakiś najlepiej żel do mycia twarzy, którym będę mogła zmywać bezpiecznie również makijaż oczu, ponieważ nie lubię bawić się w płyny micelarne i waciki. Drugim - coś czym będę mogła pielęgnować moje włosy, aby nie niszczyły się i nie były suche. Może być maska/odżywka, ale najważniejsze to coś co będę mogła nakładać na moje włosy bez spłukiwania. Dodam też, że suszę włosy suszarką, więc są narażone na wysoką temperaturę. Czekam na wasze propozycje i pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pomóżcie w znalezieniu odpowiedniego kosmetyku
Przejrzyj KWC
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam lirene żel do mycia twarzy delikatnie kremowy, uwielbiam i zmywa wszystko łącznie z makijażem oczu
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Może coś do włosów bym znalazła, ale z żelem do demakijażu chyba będzie gorzej, większość z was używa płynów micelarnych
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- @Angel_00 nie masz takich problemów jak wypadanie rzęs? pieni się? |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze KWC a do twarzy polecam Tołpę do mycia twarzy i oczu zmywa makijaż, nawet bardzo mocny.
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mialam go nidy wczesniej, dlatego jestem ciekawa jego dzialania a kosmetyki tołpy bardzo lubie
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwilżam ręce nakładam żel na ręce i pocieram sobie delikatnie twarz tak jakbym nakładała jakiś krem, ma delikatną konsystencję i mi w ogóle nie przeszkadza podczas "masowania" twarzy omijam okolice oczu potem przy zmywaniu wiadomo że jak się zacznie zmywać bieżącą wodą delikatnie się spieni i zaczepi o oczy. Czy bardzo się pieni ? hmm chyba nie, nie sprawdzałam bo zawsze mam zamknięte oczy jak go zmywam ale nie mam odczucia że jest go za dużo, albo żebym miała problem ze zmyciem go z twarzy poleciłam koleżance i też jest zadowolona mam też z tej serii peeling do twarzy i też lubię bo jest delikatny
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
@Angel_00 bo z kosmetykami na ktorych nie ma napisane, ze sa do demakijazu oczu moga wypadac czasem rzęsy. Zdazyło mi sie niejednokrotnie, ale dobrze, ze przy kosmetyku ktory polecasz nie ma tego problemu
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
są jeszcze jakieś propozycje?
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Szukam dwóch kosmetyków. Pierwszym jest jakiś najlepiej żel do mycia twarzy, którym będę mogła zmywać bezpiecznie również makijaż oczu, ponieważ nie lubię bawić się w płyny micelarne i waciki. Drugim - coś czym będę mogła pielęgnować moje włosy, aby nie niszczyły się i nie były suche. Może być maska/odżywka, ale najważniejsze to coś co będę mogła nakładać na moje włosy bez spłukiwania. Dodam też, że suszę włosy suszarką, więc są narażone na wysoką temperaturę. Czekam na wasze propozycje i pozdrawiam 

nie mialam go nidy wczesniej, dlatego jestem ciekawa jego dzialania